Af - 06/04-16 19:26

Stærkt venskab: Intet kan adskille kæmpen og den lille pigeStærkt venskab: Intet kan adskille kæmpen og den lille pige

David og Lindsay kunne ikke være længere fra hinanden fysisk - men de to har knyttet et stærkt og smukt venskab.

Bildstrecke im Grossformat »

Med sine 183 centimeter og 150 kilo lever den 29-årige professionelle vægtløfter David Douglas ganske fint op til sit kaldenavn ‘The Beast’ (Bæstet).

Men den tidligere marinesoldats store krop, der snildt bænkpresser 300 kilo, er intet i forhold til størrelsen på hans hjerte.

TILLYKKE: Drengen i den gamle krop fylder 18 år i dag
TILLYKKE: Drengen i den gamle krop fylder 18 år i dag

For hvor stærk David Douglas’ krop end er, insisterer han på, at hans bedste ven er endnu stærkere: En 12-årig pige ved navn Lindsay, der kæmper imod den sjældne sygdom progeria, som gør, at hun ældes 8-10 gange hurtigere end andre små piger.

David Douglas mødte Lindsay, som han kalder sin lillesøster, for et par år siden ved eventet Relentless - et vægtløftningsstævne, som er sponsoreret af velgørenhedsorganisationen HopeKids, der støtter børn med sjældne sygdomme.

Og her blev det umage par straks bedste venner, fortæller David Douglas i et interview med Aplus.

Dødssyg 11-årig knust: Skolen forbyder hende at bære paryk
Dødssyg 11-årig knust: Skolen forbyder hende at bære paryk

- Lindsay blev min lillesøster fra dag et. Jeg vidste, hun betød noget for mig, men efter alt, hvad der er sket, er der ingen ord, der kan beskrive, hvordan jeg føler for hende. Hun har hevet mig ud af hårde tider bare ved at være der i mine tanker. Det er en uvurderlig gave, skriver han.

David og Lindsays venskab blev pludselig en viral sensation, da en journalist ved Fox News for nylig delte et foto af de to fra 2014 med teksten ‘Jeg elsker dette foto så meget’. Mere end 100.000 mennesker har siden delt billedet videre.

I love this picture so much.

Posted by Jake Hamilton Fox 32 Chicago on Wednesday, 30 March 2016

Bedste venner: Blind hund har sin egen førerhund
Bedste venner: Blind hund har sin egen førerhund

- Jeg fik billedet af en ven, der tog det af os, og jeg følte meget stærkt for det, så jeg ville gerne understrege, hvordan jeg følte for det og hende, forklarer David Douglas om de ord, han har photoshoppet ind på sin t-shirt.

- Folk ser mig som stærk, men alt ved hende er stærkere, tilføjer han.

David og Lindsay har bevaret venskabet lige siden de mødtes for første gang, og selv om de bor i hver sin ende af USA, holder de kontakten ved lige via Facetime.

De ser dog også hinanden fra tid til anden. I 2014 overraskede David Lindsay og hendes familie til et støtteevent for syge børn. Han havde forinden sagt, at han desværre ikke kunne komme - og så dukkede han pludselig op og bragte et kæmpe smil og tårer på Lindsays ansigt.

Kræftramte unge deler stærke billeder af deres sygdom
Kræftramte unge deler stærke billeder af deres sygdom

Det smukke øjeblik fangede han i en video, som du kan se herunder:

Senere tog Lindsay og hendes familie så turen den anden vej, hvor de overraskede David i en hospitalsseng kort før, han skulle opereres for en forvredet muskel.

#TBT A very special throwback picture of Kristy & Joey Ratcliffe bringing themselves and Little Lindsay from Michigan to...

Posted by David Douglas on Thursday, 21 May 2015

TV: Trofast hund støtter ejer igennem kræft: Se deres smukke rejse sammen
TV: Trofast hund støtter ejer igennem kræft: Se deres smukke rejse sammen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx