Af - 15/04-14 09:52

39-årig mor indrømmer mord på sine syv børn39-årig mor indrømmer mord på sine syv børn

Den 39-årige Megan Huntsman, som i weekenden blev anholdt for at have dræbt syv af sine børn, indrømmede i går over for politiet.

storybild

Den 39-årige Megan Huntsman, som i weekenden blev anholdt for at have dræbt syv af sine børn, indrømmede i går over for politiet. (Billede: Polfoto)

En uhyggelig mordsag fra Utah, USA, gik i går ind i sin sidste fase, efter en 39-årig mor, Megan Huntsman, over for politiet indrømmede at have kvalt sine syv spædbørn, hvorefter hun indhyllede dem i håndklæder og plastikposer og lagde dem ned i papkasser.

Papkasserne blev lørdag fundet i Megan Huntsmans gamle hus, hvor hendes fraskilte mand, Darren West, nu bor. Det var ham, der fandt liget af et spædbarn og efterfølgende alarmerede politiet.

Politiet anskaffede sig herefter en dommerkendelse og fandt yderligere seks døde spædbørn i garagen.

Den 39-årige mor var i går, mandag, for retten i den amerikanske by Pleasant Grove, hvor kautionen blev sat til seks millioner dollars.

Under retsmødet blev Megan Huntsmans tilståelse læst højt:

- Under sit interview indrømmede Fru Huntsman mellem 1996 og 2006 at have født mindst syv børn i Pleasant Grove-huset. Alle sammen, undtagen et, blev født i live, hvor efter hun kvalte dem, lød det ifølge tilståelsen.

Det skriver CNN.

- Ifølge Fru Huntsman placerede hun herefter ligene i kasser, som hun gemte Pleasant Grove-husets garage, lyder det yderligere.

Eksmanden ikke anklaget

Megan Huntsmans eksmand har ifølge politiet været 'yderst hjælpsom', og han er ikke - indtil videre - mistænkt i sagen.

- Han har hjulpet os, men vi prøver at finde ud af, hvad hans rolle præcist har været, hvis han har haft en, siger politichefen til CNN.

Ifølge avisen The Daily Herald
Megan har Megan Huntsman tre børn i live i alderen 14-22 år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Det så du ikke på tv:...
bt.dk
Kvinde død i trafikulykke
bt.dk
Eriksen om sammenligning med Michael...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx