Af Sebastian Kirk - 01/11-17 20:07; Opdateret: 01/11-17 20:20

Adams chokerende foto går verden rundt: - Jeg har aldrig set noget lignendeAdams chokerende foto går verden rundt: - Jeg har aldrig set noget lignende

En canadisk mand er gået viralt med et chokerende foto - og en vigtig opfordring til sine medmennesker.

storybild

Se de chokerende fotos længere nede i artiklen.

En canadisk mand kommer nu med en opfordring til alle sine medborgere, efter han for nylig gjorde en chokerende opdagelse.

Som så mange gange før var Adam Turnbull ude og fiske i den canadiske provins Alberta, men den fisk, han fik på krogen, var ikke som alle andre.

Mens han halede fisken ind, bemærkede han, at den havde et besynderligt mærke omkring kroppen. Han gik ud fra, at den var blevet angrebet af en anden fisk, men ved nærmere eftersyn viste det sig at være noget helt andet.

Adam Turnbull fandt således et stykke plastik, der var viklet rundt om fisken, mens den var mindre. Her har det siddet, mens fisken har vokset sig stor, hvilket har resulteret i en flere centimeter dyb flænge rundt om livet på det stakkels dyr.

'Saml dit affald op. Dette er indpakningen fra en Powerade, som ikke optager noget som helst plads i din lomme, indtil du finder en skraldespand. Vær venlig at dele,' skriver Adam Turnbull på Facebook, hvor han har delt billeder af den stærkt medtagede fisk.

På få dage er hans opslag blevet delt flere end 17.000 gange, og i kommentarfeltet finder man en stor mængde af både triste og vrede kommentarer om miljøsvin.

'Den ene fisk, der rent faktisk var heldig at blive fanget,' skriver Kevin Schneider eksempelvis.

Til BuzzFeed Canada fortæller Adam Turnbull, at han har fisket i den samme flod mange gange, men at det er første gang, han ser dette.

»Jeg har aldrig set noget lignende. Jeg var ret chokeret,« siger han og fortsætter:

»Jeg har ikke engang hørt historier om folk, der har fanget sådan en fisk. Den må have levet i flere år med plastik rundt om kroppen.«

Adam Turnbull fortæller også, at han fjernede plastikken og lod fisken svømme videre.

Du kan se hans Facebook-opslag herunder:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
23-årige Enna stillede et...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx