Af Peter Astrup - 12/11-17 11:22; Opdateret: 12/11-17 13:53

Fik ikke McNuggets med: Kastede sig gennem vindue og angreb ansatFik ikke McNuggets med: Kastede sig gennem vindue og angreb ansat

De fleste har sikkert prøvet, at man fik noget udleveret på McDonalds eller en anden fast-food restaturant, som man ikke selv mente lige matchede det, som man bestilte. De færreste er dog gået amok over det eller har tyet til vold og hærværk.

storybild

To kvinder gik amok, da de ikke fik McNuggets udleveret på en amerikansk McDonalds. (Billede: LUCY NICHOLSON)

Ikke desto mindre var det netop det, som to kvinder i Indianapolis i USA gjorde, da deres McDonalds-poser ikke lige indeholdt de McNuggets, som de mente, de havde bestilt. Det skriver Fox News.

Kvinderne kørte ind ved drive-in skranken ved McDonalds omkring klokken tre om natten, hvor de klagede over, at de ikke havde fået deres McNuggets i den ordre, som de netop havde fået. Men manageren for den pågældende McDonalds var benhård.

Han fandt kvitteringen frem for de to kvinders køb og påpegede, at kvitteringen ikke indeholdt en ordre på McNuggets.

Kvinderne bad så om nye McNuggets, men den gik heller ikke. I stedet bad han kvinderne om at køre om bag i køen, som de på en eller anden måde havde snydt foran i, og bede om en ny ordre på McNuggets.

Det blev for meget for de nattesultne kvinder.

De begyndte at dytte uafbrudt og hamre på vinduet. Til sidst kravlede de helt ind i restauranten og angreb manageren, som dog slap uskadt. De fik dog væltet en kande the og et kasseapparat. Til sidst kravlede kvinderne angiveligt ud af vinduet og ind i deres bil igen og kørte væk.

Tilsyneladende uden at have fået McNuggets udleveret.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jes Dorph: Hver dag lægger de...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
Stærkt! Dansk succesduo spiller sig...
bt.dk
Thulesen Dahls snedige dobbeltspil:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx