Af Philip Bidstrup - 25/10-16 09:03; Opdateret: 25/10-16 10:17

Fire personer omkommet i ulykke i forlystelsesparkFire personer omkommet i ulykke i forlystelsespark

Fire er omkommet i ulykke i Australiens største forlystelsespark på landets populære Guldkyst.

To mænd og to kvinder er omkommet ved en ulykke i Australiens største forlystelsespark. De omkomne er mellem 32 år starten af 40'erne, skriver news.com.au.

- Vi er dybt chokerede og kede af, hvad der er sket, siger CEO for Dreamworld, Craig Davidson.De fire mennesker er omkommet i forlystelsesparken Dreamworlds forlystelse, Thunder River Rapids ride, der er en vandrutsjebane.

Personerne menes at være blevet fanget i det bånd, der trækker forlystelsen op. Queensland politi bekræfter, at fire voksne er blevet dræbt. De vil dog ikke sige, om der var pårørende med i forlystelsen.

Men vidner til ulykken fortæller Sky News, at de så en ung pige, der græd.

- Vi så folk græde og løbe rundt. En af pigerne sagde, at det var hendes familie, fortæller de.

- Det er en meget trist dag for vores by, siger Tom Tate, borgmester på Guldkysten.- Vores tanker går til familierne til de berørte - og det akutte personale på stedet, siger borgmesteren.

Politiet er ved at undersøge episoden, som skete tirsdag i en forlystelsespark i Queensland på Australiens populære Guldkyst. På billedet kan man se gæsterne i forlystelsesparken, der strømmer ud, efter ulykken skete.Sammen med parkens ledelse er myndighederne ved at undersøge ulykken, som skete i en vandbaseret forlystelse, skriver ritzau.Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx