Af - 18/03-16 15:19

Internettet gør oprør over disse avocadoerInternettet gør oprør over disse avocadoer

En supermarkedskæde er blevet upopulær efter disse avocadoer havnede på salgshylderne.

Bildstrecke im Grossformat »

Der findes adskillige metoder til at pille en avocado, men alligevel synes nogen, at 'arbejdet' er besværligt. Det har frugtmærket Calavo gjort noget ved.

Nu kan man nemlig i supermarkeder i Canada købe skrællede avocadoer. Men måske var idéen ikke så god, som de først troede. I hvert fald er folk på de sociale medier ikke tilfredse med 'den gode idé'.

På supermarkedet Sobeys side på Facebook skriver en utilfreds kvinde:

"Jeg er overrasket og skuffet, efter jeg så en vens billede af en avocado til salg i hans lokale supermarked... Avocadoen er 'forskåret' og derefter pakket ind i plastik og pap. Avocadoer har deres egen perfekte kompost-venlige indpakning. At lægge dem i indpakning er mærkeligt for at sige det mildt. Det her er spild, og jeg er nysgerrig efter Sobeys (navnet på supermarkedet red.) begrundelse for at opbevare avocadoer på denne måde. Jeg ser frem til et svar. Tak"

Opslaget er delt knap 800 gange og fået knap 400 kommentarer. Og hun er langt fra den eneste, der er utilfreds. Flere kunder skriver på facebooksiden, at de vil boycutte Supermarkedskæden.

Sådan gør du din avocado moden på få minutter
Sådan gør du din avocado moden på få minutter

Sobeys har også svaret tilbage.

"Tak for din tanke Christine. Dette produkt er udviklet til folk som måske er ikke har brugt avocadoer før og for lidt mere komfort. Det eliminerer gættearbejdet, når det kommer til modenhed og eventuelle udfordringer, hvis du ikke er bekendt med at skrælle en frisk avocado. Emballagen er der for at golde avocadoen frisk - så den ikke bliver brun," skriver supermarkedskæden tilbage til kvindens opråb.

Svaret har ikke fået samme opmærksomhed som spørgsmålet - og tilsyneladende er advocadoerne stadig på hylderne i supermarkedet.

Surprised and disappointed after a friend posted a picture of an avocado for sale at his local Sobeys in Thornhill, ON....

Posted by Christine Kizik on Friday, March 11, 2016

LÆS OGSÅ: Viral video kan give din hjerne ‘orgasme’ - virker den på dig?

LÆS OGSÅ: VILD DEBAT: Hvilken farve er jakken?

LÆS OGSÅ: Christen antastet på grund af sit tøj: Kan du se, hvorfor?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Brøndby-træner forlænger...
bt.dk
Kæmpe skandale i spansk topklub:...
bt.dk
Axelsen kæmper mod tiden: Nu afgøres...
bt.dk
Politiet hylder ærlig mand: 'Hvis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx