Af Simone Augusta Lundt - 24/05-17 11:05

Fyrene matchede med smukke Yara på Tinder: Men de blev slemt skuffedeFyrene matchede med smukke Yara på Tinder: Men de blev slemt skuffede

'Hej sexede mand', sådan skrev den engelske kvinde Yara Fowler til flere mænd på dating-appen Tinder. Men hun havde en skjult agenda.

storybild

Yara Fowler på 24 år ville nemlig ikke være kærester eller mødes til 'Netflix and chill'. I stedet sendte hun links til sine Tinder-matches og opfordrede dem til at trykke på det. Flere af mændene blev ret overraskede, da de klikkede ind på den hjemmeside, hun sendte med beskeden, det skriver BBC.

Hendes geniale plan var nemlig at matche med en masse fyre på Tinder, og derefter få dem til at registrere sig til det kommende valg af premiereminister i Storbritannien.

På den måde håbede hun, at hun kunne få flere til at stemme. Før man kan stemme til valget, skal englænderne nemlig lige registere sig. Men mange får det aldrig gjort.

I mens hun skrev til håbefulde tinder-profiler, dokumenterede hun sin demokratiske akt på Twitter.

Anna Due udsat for falsk profil: Fraråder at bruge Tinder
Anna Due udsat for falsk profil: Fraråder at bruge Tinder


'Jeg vil skrive til alle mine tinder matches (og matche nye mennesker) senere i dag og sige til dem, at de skal registerere sig til at stemme. Følg med her.' Det skrev hun på sin Twitter Profil.

Single-fyr lavede genial dating-app: Nu har han fået Tinder på nakken
Single-fyr lavede genial dating-app: Nu har han fået Tinder på nakken

Flere af de mænd, hun skrev til, var meget positive omkring det. Få spurgte hende bagefter 'Jamen er du single?', så de håbefulde blev ikke slået ud af opfordringen til at stemme. Yara Fowler skriver selv ud på Twitter nogle af sine yndlingssvar.


Hun stemmer selv på partiet Labour, som er et af de større partier i Storbritannien, de to andre store partier er Liberaldemokraterne og de Konservative. Selve valgdagen foregår den 8 juni 2017.

Over en halvmillion valgte at registrere sig den allersidste dag, måske har den politisk-aktive Yara Fowler været med til at få et par hundrede til tasterne.

Her kan du læse flere af de geniale beskeder, som Yara Fowler har sendt på Tinder.


LÆS OGSÅ: Komtesse scorede mand på Tinder: Fik hjælp fra 'Vild Med Dans'-stjerne

LÆS OGSÅ: Derfor må du aldrig selv vælge dit profilbillede på Tinder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskernes foretrukne...
bt.dk
Han voksede op i Albertslund: Nu...
bt.dk
Krig hos Socialdemokraterne: Profil...
bt.dk
Magnussen med selvtillid: Her vil han...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx