Af - 24/05-15 16:42

11-årigt mega-geni har tre universitetsgrader11-årigt mega-geni har tre universitetsgrader

Nu vil han være præsident.

Ambitionerne er høje hos det 11-årige geni Tanishq Abraham. Ja, måske er han ligefrem det klogeste barn i verden.

I en alder af 11 år har han allerede tre universitetsgrader - nu går han efter at blive læge, føje Nobels Fredspris til sit CV og på sigt at blive USA's præsident.

- Vi er overbevidst om, at han er den yngste person til at tage en eksamen på et amerikansk college, men vi er ikke helt sikre. Han er i hvert fald den yngste i år, siger Scott Crow, der er talsperson for knægtens universitet American River College i Sacramento, til NBC News.

Til samme medie siger hovedpersonen selv om sine universitetsgrader.

- Jeg var ikke nervøs, da jeg mødte op til den første time, så det er ikke en stor ting for mig.I Mensa som fireårig
Tanishq Abraham har universitetsgrader i matematik, naturfag og fremmedsprog, men hans imponerende intelligens har længe været kendt. Tanishq blev accepteret i Mensa i en alder af blot fire år, og han forklarer selv sin hjerne sådan her:

- Min hjerne fungerer således, at når du giver mig noget, så popper informationer om emnet bare op. Jeg ved ikke hvorfor, har han således forklaret til KXTV.

LÆS OGSÅ: 14-årig har højere IQ end Albert EinsteinI fritiden kan han godt lide at spille spil på computeren, og sidste år fik han en hilsen fra selveste Barack Obama. Den stolte mor siger:

- Han var allerede mange år foran de andre børn, da han gik i børnehave, og siden dengang er det kun gået én vej, siger Taji Abraham.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx