Af - 20/01-15 19:45; Opdateret: 20/01-15 20:53

Livstræt far sælger barnevogn fra helvede: Nu lyder buddet på 1,5 mio. kronerLivstræt far sælger barnevogn fra helvede: Nu lyder buddet på 1,5 mio. kroner

En far sælger den babystroller, der kostede ham sit bekymringsfrie liv, her kan du læse hans skægge beskrivelse af, hvor meget han hader den grønne djævel.

Bildstrecke im Grossformat »

Børn kræver meget arbejde, det ved det fleste. Men en britisk far får i en salgsannonce på eBay luft for vreden mod den barnevogn, som han mener har smadret hans liv.

På en morsom måde, skyder han hele skylden på den neongrønne babystroller, som han har sat til en minimumspris på 9.99 britiske pund, eller lidt under 100 danske kroner. Beløbet er dog blevet mange gange højere på meget kort tid.

- Den blev købt imod min vilje for mange år siden, jeg ville aldrig have børn, og vognen var et tydeligt tegn på, at min kone havde tænkt sig at få dem alligevel. Vi skændtes meget, og den er et symbol på alle de ting, der udgjorde enden på mit lykkelige, forpligtningsfri, billige, børnefri liv.

Det kan jo lyde som fup, og at en vittig bare har brygget den harmdirrende tekst sammen, men faren, med brugernavnet ukjoel25, har været medlem af den engelske udgave af DBA.dk siden 2001, og har 59 positive handler bag sig. Hvis man skal tro ukjoel25, er den grønne vogn det salg, han glæder sig mest til at få ud af verden.

- Jeg kan sige, at jeg hader babystrolleren. I dag har jeg tre børn, en labrador og jeg er tvunget til at udholde skoleløb, hvor kvinder, som jeg ikke kender, prøver at diskuterer prisen på sommerlands-ferier - og fordelene over mikro-scooteren frem for mini-micro-versionen. For at opsummere, så er mit liv slut, og denne grønne 'albatros' har brug for at komme videre til en ny stakkel.

Den håbløse far oplyser i øvrigt, at grunden til, at han sælger den grønne satan, er, at han alle hans børn er begyndt at gå nu. Gerne i den helt forkerte retning. Han skriver også, at han har vedligeholdt barnevognen med rigelige mængder WD-40. Desuden følger der en række reservedele med, som han igennem årene har samlet fra andre modløse småbørnsfædre.

- Buddene begynder ved 9.99 pund. For den pris kan du også ødelægge dit liv. Der findes programmer for de, der gerne vil komme sig ovenpå stoffer og alkohol - Alle pengene fra dette salg vil blive brugt for at jeg kan komme mig over børn (og vil formentlig involvere både stoffer og alkohol.)

- Så kom med høje bud - det er i en god sags tjeneste, skriver den harme far.

Og høje bud er der kommet.

I skrivende stund har 218 budt ind på den grønne barnevogn, og det højeste bud lyder på 154.200 britiske pund. Eller godt 1,5 mio. danske kroner. Mandag aften var det højeste bud på 900 kroner.

I afdelingen for spørgsmål og svar spørger en enkelt eBay-bruger også til, om hvordan han har tænkt sig at bruge de mange penge. Og her gør den forsmåede far sig ikke de store forhåbninger. Men hvis pengene alligevel ryger ind på kontoen, så vil han blandt andet tilgodese en kvinde, der har kontaktet ham, der ikke kan få børn.

- Jeg tror, at vi begge to ved, at pengene ikke bliver udbetalt. Men hvis de gjorde, så ryger der nok en del til eBay-gebyrer, så skal de betale for en kunstig befrugtning til en helt særlig henvendelse - så skal jeg selv have en vasektomi, og en beskeden slyngelstue i bunden af have.

Selve auktionen slutter d. 28. januar ved middagstid i England.

Hvis man ellers tør, kan man byde på farens mareridt her. Det kræver dog, ud at man skal have velpolstrede lommer, at man kan afhente den selv i England.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx