Af - 16/09-13 10:36; Opdateret: 16/09-13 10:50

5-årig pige voldtaget adskillige gange5-årig pige voldtaget adskillige gange

I Pakistan er politiet på bar bund, efter en pige på fem år er blevet voldtaget.

storybild

Der blev protesteret i Pakistan, da fem mænd blev frikendt efter at have voldtaget 12-årige Mukhtar Mai. Nu har endnu en tragisk voldtægt fundet sted i landet - denne gang er en blot 5-årig pige offer. (Billede: Polfoto/AP/Khalid Tanveer)

En blot 5-årig pige er blevet voldtaget i Pakistans næststørste by, Lahore. Hun er uden for livsfare efter at være blevet voldtaget af flere omgange, skriver rawstory.com.

- Hendes tilstand er relativt stabil, men hun er stadig på intensiv afdeling, siger Farzand Ali, en læge fra det hospital, hun er indlagt på, til nyhedsbureauet AFP.

Politiet oplyser, at pigen blev fundet fredag aften foran et hospital. Hun havde været forsvundet fra sit hjem i en fattig bydel siden dagen før, og i mellemtiden er hun blevet voldtaget ‘adskillige gange,’ skriver rawstory.com.

LÆS OGSÅ: Far anholdt for grov voldtægt af datter

Weekenden over har vrede borgere fyldt gaderne hele landet over, og også på sociale medier har landets borgere raset. Enstemmigt kræver de, at den eller de ansvarlige bliver straffet.

Politiet har haft flere mistænkte til afhøring, men de fleste er dog blevet løsladt igen, og nu er man mere eller mindre på bar bund.

- Vi efterforsker sagen og håber på stadig fremgang, men endnu er ingen blevet identificeret, og ingen er blevet formelt anholdt, siger politiofficer Zulfiqar Hameed til AFP.

Sagen kommer umiddelbart i forlængelse af, at en 23-årig pige døde af sine kvæstelser i nabolandet Indien, efter fire mænd voldtog hende på skift.

LÆS OGSÅ: Fire mænd skyldige i gruppevoldtægt og drab

I den sag blev de fire skyldige idømt dødsstraf, men i Pakistan har man ikke for vane at tage voldtægtssager så alvorligt.

Eksempelvis blev fem mænd i april 2011 frikendt, efter de forinden var blevet idømt dødsstraf for voldtægt af 12-årige Mukhtar Mai.

Mai blev beordret gruppevoldtaget i 2002 af et landsbyråd som straf for, at hendes bror havde haft illegal samkvem med en kvinde fra en rivaliserende klan, skriver rawstory.com.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forkrampethed, rutinemangel eller...
bt.dk
Alternativet-medlem sammenligner...
bt.dk
Lamslået over Skats direktør-finte:...
bt.dk
Silkeborg-manager efter drama:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx