Af - 01/04-14 21:43

Svært dilemma: Min kæreste og bror havde sexSvært dilemma: Min kæreste og bror havde sex

Skal fyren gå til bekendelse og fortælle sin kæreste, som han gerne vil giftes med, at romancen blev indledt på baggrund af en hed nat mellem hende og tvillingebroderen?

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Det amerikanske online-medie Slate.com har en brevkasse, hvor læsere kan skrive ind med presserende og svære dilemmaer, de står overfor i hverdagen.
Forleden fik Slate's brevkasseredaktør, Emily Yoffe, dette spørgsmål tilsendt:

Spørgsmål:

- Min tvillingebror havde for to år siden et one-night-stand med en kvinde, og dagen efter gav min bror mit telefonnummer til kvinden. Som en form for joke.
Jeg var nysgerrig efter at se, hvem kvinden var og stalkede hende på Facebook, da hun pludselig sms'ede til mig. Det viste sig, at vi havde en masse til fælles, så vi mødtes og med tiden er vi blevet kærester.
Jeg har aldrig fortalt hende sandheden om, hvordan vi egentlig mødtes, og det nager mig. jeg vil gerne fri til hende, men føler, at jeg burde fortælle hende sandheden, før vi tager det store skridt og gifter os.
jeg er stor fan af din brevkasse, og jeg ved, at du normalt rådgiver folk til at tie stille om irrelevante ting, hvis det sårer dine medmennesker, men kommer dette dilemma ind under den slags?

Svar fra Emily Yoffe:

- Jeg tror ikke, du kan spørge hende, om hun vil gifte sig med dig, uden at du også siger at "Kan du huske det one-night-stand, der startede denne romance for to år siden? Det var rent faktisk min bror, du havde sex med".
Jeg må antage, at din kæreste ved, at du har en tvillingebror, og at hun er blevet introduceret for ham?
Du og din bror er i gang med en langvarig farce, hvor I begge bedrager på et niveau, der er svært at forestille sig.
Din kæreste og din bror blev fulde sammen og havde sex, og jeg forstår ikke, hvordan du kan være rolig, når de begge er tilstede, mens alkoholen flyder.
Omvendt vil din bror kunne holde en mindeværdig tale til brylluppet, når han har indtaget rigelige mængder champagne.
Du er nødt til at fortælle det til din kæreste, for det risikerer at ramme jeres forhold som en torpedo.

Her på MX.dk vil gerne høre fra dig, hvis du går og tumler med nogle svære dilemmaer, så skriv gerne til News@mx.dk, hvis du som anonym gerne vil høre andres holdning til den svære situation, du måske befinder dig i.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
2.400 år gammelt ansigt kan blinke...
bt.dk
Eksperter: Valget i Rusland er et...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx