Af - 16/02-16 15:03

32 år og mor til fire: Nu stiller hun ultimativt sexkrav til sin mand32 år og mor til fire: Nu stiller hun ultimativt sexkrav til sin mand

Graviditeterne har for 32-årige Constance Hall, mor til fire, været en lang og sej kamp. Nu siger hun stop og stiller samtidig det ultimative sexkrav til sin mand.

Bildstrecke im Grossformat »

- Hey ægtemand, nå jeg tænker bare på alt det lort mit forplantningsmæssige system og krop har været igennem over årene i vores udfordringer med at få og ikke få børn.

Sådan starter Constance Hall et opslag på Facebook, som siden onsdag i sidste uge har fået flere end 50.000 likes, 8.000 kommentarer og 3.000 delinger.

Opslaget fra den 32-årige mor til fire kan betragtes som hendes afsluttende, feministiske manifest, der gør op med sin fængslende rolle som den evige rugemaskine.

- Du ved med p-piller, blive gravid, abort, flere graviditeter, ultralyd op i numsen, blodprøver, (...) VAG(inal, red.) fødsel, adskilte mavemuskler, pillen igen, gigantiske brystvorter, morgenen efter pillen revnede brystvorter, dårlig ryg ..… Jeg kunne blive ved, skriver Constance Hall i opslaget, inden hun forklarer, hvordan hun ikke magter at gennemgå endnu en graviditet.

Kvinder vil ikke være sammen med mænd der har gjort dét her
Kvinder vil ikke være sammen med mænd der har gjort dét her

- Hvis jeg var nødt til at gennemføre endnu en graviditet, ville jeg begå selvmord. Jeg vil ikke bruge ni måneder på selvmordsvagt. Så ummmmm... Hvad sker der med din vasektomi?, spørger Constance Hall og kommer til pointen.

Hvis manden nogensinde - rent seksuelt - skal i nærheden af hende igen, kræver det, at manden lader sig undergå en sterilisering. Der er lukket for det varme vand:

- Jeg ignorerer din penis, indtil du får den snippet. Tillader ikke, at den stryger sig op ad mit ben i gangen, og når du taler om den, begynder jeg at nynne. Din penis eksisterer ikke i dette forhold indtil vasektomien. Min krop er færdig. Den er færdig med at reproducere, og den er færdig med prævention. Nu er det din tur. Kærlig hilsen din kone.

Valentinsdag: Sådan reagerer danskerne på scorereplikker
Valentinsdag: Sådan reagerer danskerne på scorereplikker

Så mange unge danskere knalder på første date
Så mange unge danskere knalder på første date

Opslaget har som nævnt fået mere end 8.000 kommentarer på blot få dage, og i hundredvis tilkendegiver folk deres begejstring over Constance Halls opfordring til manden. Flere kommer sågar med personlige anekdoter, der fortæller, at Hall ikke er alene med sit ønske. Blandt andre skriver Rebecca Dunlop:

- Min mand trak emnet i langdrag, efter vi havde fået tre smukke drenge. Så en dag, da han sad lykkelig tilbagelænet i sofaen, viste jeg ham en gammel graviditetstest og lykønskede ham med vores fjerde barn. Han blev helt hvid, og jeg troede, han skulle kaste op. Jeg lod ham blive i troen en dag, inden jeg fortalte ham, at det ikke var sandt, og hvis han ikke ønskede et fjerde barn, så var han nødt til at få styr på sit lort. (Han, red.) Bookede sit snip ugen efter. Hvis jeg var dig Ms. Hall, ville jeg finde en gammel ultralyd af tvillingerne og bruge den sammen med graviditetstesten ...... Se skat, hvor heldige er vi - tvillinger igen! X, lyder det fra Rebecca Dunlop.

Hendes kommentar alene har fået 4.303 likes.

For mange orgasmer kan ødelægge dit forhold
For mange orgasmer kan ødelægge dit forhold

Se Constance Halls opslag herunder:

Hey Husband,So just thinking about all the shit my reproductive system and body has been through over the years in our...

Posted by Constance Hall on Wednesday, February 10, 2016

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx