Af David Andersen - 24/07-17 17:15

TV: Nu har verdens bedste svømmet om kap med haj, og det blev nervepirrendeTV: Nu har verdens bedste svømmet om kap med haj, og det blev nervepirrende

Det blev overraskende tæt, da Michael Phelps testede evnerne mod havets måske farligste rovdyr.

storybild

Det har været bagt op til det i ugevis: Verdens bedste svømmer gennem tiderne, amerikanske Michael Phelps, har sagt ja til en af de mærkeligste sportskonkurrencer gennem tiderne, og svømmet om kap med en hvidhaj.

Den 28-dobbelte OL-medaljevinder svømmede 100 meter mod hajen ud for Sydafrikas kyst søndag aften, og han klarede sig bedre, end mange nok havde troet.

For selv om en hvidhaj kan svømme langt hurtigere end mennesker, kan den kun gøre det på meget korte distancer, og Phelps endte med at tabe dysten med blot to sekunder.

Se det her:

Selv om svømmeren imponerede, er mange seere sure på Discovery Channel, der står bag PR-stuntet i forbindelse med deres årlige tema-uge 'Shark Week'.

Seerne var nemlig blevet stillet i udsigt, at Michael Phelps ville konkurrere side om side med det farlige rovdyr, der blev menneskets største frygt i havet, da den fik hovedrollen i horrorfilmen 'Dødens gab'.

Men det viste sig hurtigt, at de fik en haj til at svømme distancen først, og derefter fik det til at se ud som om, den svømmede ved siden af Phelps ved hjælp af CGI.

Shark Week har været en årlig tradition hos Discovery siden 1983, og kører på kanalen i denne uge.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprins Frederik talte om sin fars...
bt.dk
Teenager voldtaget på festplads:...
bt.dk
I smerter før storstilet arrangement:...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx