Af David Andersen - 29/07-17 15:15

Jack har brugt 160.000 på at ligne David Beckham - se resultatet herJack har brugt 160.000 på at ligne David Beckham - se resultatet her

20-årig englænder forarger ved at bruge sin understøttelse på skønhedsoperationer.

storybild

Jack Johnson er en mand, som ved, hvordan man forarger folk.

Den 20-årige englænder er nemlig meget åben omkring sin dekadente livsstil, som foregår på de britiske skatteyderes regning.

Han har blandt andet brugt 20.000 pund - 166.000 kroner - på skønhedsoperationer, som skal få ham til at ligne den tidligere fodboldstjerne David Beckham.

Han har tidligere været på engelsk morgen-tv for at fortælle sin historie, men bagefter udtalte han, at det hele var løgn, og han slet ikke prøvede at ligne Beckham. Nu er han imidlertid endnu en gang vendt på en tallerken, og siger nu igen, at målet er at ligne frisparkseksperten, skriver The Sun.

Det ville være synd at sige, at ligheden er slående, men Jack Johnson er langt fra færdig med operationerne, siger han.

»Jeg skal til Polen og have lavet noget ved mit ansigt for at ligne ham, og skatteyderne betaler. Skatteyderne betaler for min champagne-livsstil, og det kommer de til at fortsætte med, for jeg har en depression«, siger han ifølge The Sun.

»Jeg er diagnosticeret med en meget mild depression, men depression er depression. Hvorfor skulle jeg gå på arbejde, når jeg kan have David Beckhams livsstil bare ved at sidde derhjemme«, siger Jack Johnson.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Multiresistente bakterier spreder sig...
bt.dk
Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
Modeekspert sætter ord på prins...
bt.dk
Flyttede 17 dage før samlever døde:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx