Af - 26/03-17 15:14

Teenager fortalte, at hun var blevet voldtaget: Nu har sagen taget rystende drejningTeenager fortalte, at hun var blevet voldtaget: Nu har sagen taget rystende drejning

Politiet er nu overbevist om, at historien om en kidnapning og sexoverfald i en lille by i den amerikanske stat Texas i virkeligheden er opdigtet, skriver foxnews.

Bildstrecke im Grossformat »

Efterforskere i Denison, Texas modtog indrømmelsen tirsdag aften fra den 18-årige Breana Harmon Talbott. Hun indrømmede, at hun selv opfandt overfaldet, og at sårene på hendes krop var nogle, hun havde påført sig selv

Talbotts kæreste alarmerede myndighederne den 8. marts og fortalte, at hendes nabo fandt hendes nøgler og sko udenfor hendes lejlighed.

Politiet var hurtigt til at søge med hunde, indtil et opkald fra en kirke i nærheden oplyste, at en kvinde havde bedt om hjælp. Hun var kun iført skjorte, bh og undertøj.

Ifølge politiet havde Talbott fortalte vidner i kirken, at hun var blevet kidnappet og seksuelt overfaldet i skoven bag kirken. Overfaldsmændene havde været tre sorte mennesker, alle med skimasker.

Ifølge hende havde de kørt hende i en sort bil til et område med skov, hvor en person havde holdt hende nede, mens de to andre voldtog hende.

»Sagen og dens rygter begyndte hurtigt at sprede sig uden for vores kontrol på de sociale medier. Næsten med det samme begyndte Talbotts historie og beskyldninger at gå i opløsning. Efter en dag eller to havde detektiverne tvivl om de fleste af Talbotts beskyldninger,« sagde politichefen i Denison, Jay Burch.

Uden medicinske beviser på den formodede sexforbrydelse, tror politiet, at Talbott har opfundet hele historien, og de lukker nu sagen.

LÆS OGSÅ: Mads fik en underlig fornemmelse, da hans fritidsleder tilføjede ham på Snapchat

LÆS OGSÅ: Teenager vinder kæmpe lottogevinst - og gør noget helt uventet

LÆS OGSÅ: Fik bøde for at spilde politiets tid: Kort efter var hun død

LÆS OGSÅ: Tragisk! Teenager drømte om at blive model: Drømmebilledet blev hendes sidste

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Durmisi i svær situation: Det er ikke...
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx