Af - 13/03-16 21:02

Voldtog 13-årig pige: Sådan hånede han hende bagefter på FacebookVoldtog 13-årig pige: Sådan hånede han hende bagefter på Facebook

En 18-årig mand er blevet dømt for voldtægt af en bare 13 år gammel pige. Han hånede hende efter episoden, forlyder det.

storybild

Dagen efter at have forgrebet sig seksuelt på en 13-årig pige, skrev en 18-årig svensk mand en hånlig besked til hende. (Billede: Pexels/genrefoto)

En 18-årig svensk mand voldtog for knap et år siden en 13-årig pige. Og for at gøre ondt værre, hånede han den unge pige dagen efter.

De to var kommet i kontakt med hinanden på Facebook. Dagen efter samlede han hende op i sin bil og kørte rundt med hende i lidt tid. Pludselig stoppede han bilen, og de begyndte at kysse. Han tog på hendes krop og bad hende om at tilfredsstille ham oralt.

Teenagedrenge sigtes for voldtægt og sexfilm af mindreårige
Teenagedrenge sigtes for voldtægt og sexfilm af mindreårige

Det skriver Dagens Nyheter.

Dagen efter sendte han hende en besked på Facebook med teksten ‘Hahaha vart du ägd?’, hvilket kan oversættes nogenlunde til ‘Hahaha, blev du owned (ejet)?’. Derudover ville han imidlertid ikke kendes ved, at der var sket noget dagen før.

Pigens mor har efterfølgende fortalt i retten, at hendes datter efter episoden har forvoldt skade på sig selv, og at hun ikke har villet tale om det.

Mand i livsfare efter voldtægt i sexklub: Fik stukket arm op i endetarmen
Mand i livsfare efter voldtægt i sexklub: Fik stukket arm op i endetarmen

I byretten fandt man, at der var tale om seksuel udnyttelse af et barn. Dog mente man, at pigen havde indvilliget til samleje. Man idømte derfor den 18-årige mand til 75 timers samfundstjeneste samt 10.000 svenske kroner i erstatning til pigen.

Sagen røg efterfølgende videre til appeldomstolen. Her vurderede man, at der ikke var tale om gensidighed - manden havde selv bragt sex op i deres samtale på Facebook. Voldtægt af et barn giver normalt mindst to års fængsel, men grundet mandens unge alder er han blevet idømt et enkelt års fængsel.

Kvindelige betjente sender flere voldtægtsmænd i retten
Kvindelige betjente sender flere voldtægtsmænd i retten

Derudover er erstatningen til pigen blevet hævet til 115.000 svenske kroner - cirka 92.000 danske.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmper for sit liv: Hele Frankrig...
bt.dk
Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx