Af Berit Hartung - 30/12-17 11:52

Britisk lastbilchauffør opdagede noget på vejen: Han fik sit livs chok, da han opdagede, hvad det varBritisk lastbilchauffør opdagede noget på vejen: Han fik sit livs chok, da han opdagede, hvad det var

En lastbilchauffør fra Lincolnshire i det østlige England fik et chok natten til torsdag, da han så en lille dreng komme gående i vejkanten ved en stærkt trafikeret motortrafikvej.

storybild

Her på hovedvejen A43 i Northampton i det centrale England opdagede en lastbilchauffør natten til torsdag en lille dreng, som kom gående på vejen.

Det lille barn kom gående på hovedvejen A43 i Northampton i det centrale England. Natten var iskold, og klokken var omkring et natten til torsdag, da chaufføren pludselig så den lille fyr komme gående med sine sko i hånden.

»Først vidste jeg ikke, hvad det var. Jeg så noget, men jeg tænkte ikke nærmere over det. Det var først, da jeg ville skifte til den anden vognbane og kom tættere på, at det gik op for mig. Jeg tænkte: 'Åh Gud, det er et barn,'« fortæller han til den lokale Lincolnshirelive.

Chaufføren stoppede straks vognen og løb ud for at komme drengen til undsætning. Han skønner, at barnet var mellem to og tre år, og han græd og var isnende af kulde, da han kom ind i bilen.

Her fik han varmen igen, mens chaufføren slog alarm til politiet. Både han og betjentene forsøgte at få drengen til at forklare, hvor han boede, men han svarede blot med nogle uforståelige ord.

Derfor tog det også politiet adskillige timer, før de fandt frem til den lille drengs forældre. Han er nu lykkelig genforenet med sin familie, og det vides ikke, hvordan drengen kunne forvilde sig ud på vejen midt om natten.

Tilbage sidder den stærkt chokerede chauffør.

»Det var chokerende, og det er ikke rigtig gået op for mig endnu. Man regner jo ikke lige med at se et barn på vejen. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der kunne være sket, hvis jeg ikke havde fundet ham,« siger chaufføren, som optræder anonymt i lokalavisen.

Politiet i Northamptonshire har bekræftet over for LincolnshireLive, at et lille barn blev fundet på vejen, og at han nu er genforenet med sine forældre.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
Nyt fra Forligsen: Sophie Løhde - det...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Tallene eksploderer: Nu må tusindvis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx