Af - 11/03-15 12:14

290.000 vil have Top Gear-vært tilbage290.000 vil have Top Gear-vært tilbage

Jeremy Clarkson er blevet suspenderet for at slå producer, angiveligt fordi der ikke var noget mad. Nu indsamles der underskrifter for at få ham tilbage.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Der er ingen tvivl om, at Jeremy Clarkson er en kontroversiel herre. Derfor er der mange, der ikke kan fordrage ham, men der er måske flere, der ikke kan få nok af den populære Top Gear-vært.

Over 290.000 har i hvert fald skrevet under på, at de vil have den suspenderede vært tilbage på skærmen.

Ballade i BBC: Populær vært er smidt i skammekrogen
Ballade i BBC: Populær vært er smidt i skammekrogen

Og det er på trods af, at rygterne går på, at Jeremy Clarkson slog produceren Oisin Tymon, fordi der ikke var mad til værterne efter en lang dag med optagelser til et nyt afsnit. Det har en kilde med tætte forbindelser til programmet fortalt til Daily Mirror.

- Han så rødt, og så slog han den assisterende producer, fordi han beskyldte ham for ikke at have sørget for mad, siger kilden til den britiske avis.

TV: Hov! Reporter taget på fersk gerning på direkte TV
TV: Hov! Reporter taget på fersk gerning på direkte TV

Det er langt fra første gang, at 54-årige TV-vært har skabt problemer, men den her har altså fået bæret til at flyde over hos BBC, der ud over at sende Clarkson hjem også har udskudt de tre sidste afsnit i den nuværende sæson på ubestemt tid.

Den beslutning ramte også de to andre Top Gear-værter, James May og Richard Hammond, der sammen med deres suspenderede kollega fik sig et godt grin på Twitter tirsdag aften.TV: 'Barbie Girl' laver grin med selfies
TV: 'Barbie Girl' laver grin med selfies

Jeremy Clarkson var i første omgang også med på at fortælle, hvad der ellers ville være værd at se i stedet for det populære bil-program. Han slettede sit tweet senere på aftenen, men de mange andre briter, der også var med på morskaben, nåede at kopiere opslaget.


TV: Gæt en kendis - sådan har du aldrig set ham før
TV: Gæt en kendis - sådan har du aldrig set ham før

Klokken 9.30 onsdag formiddag havde 200.000 skrevet under på, at den kontroversielle TV-vært skulle tilbage til jobbet som fartglad biltester. Der havde indsamlingen været i gang i 16 timer.

Halvanden time senere, omkring klokken 11.00, rundede den 250.000 underskrifter. På Twitter har flere Top Gear-fans også udtrykt deres holdning gennem hashtagget #BringBackClarkson.

TV: Disse 50 sekunder glemmer du ikke foreløbigt
TV: Disse 50 sekunder glemmer du ikke foreløbigt

Indtil videre må Jeremy Clarkson vente på en afgørelse om, hvorvidt han kan beholde sit job. Ventetiden er blandt andet blevet brugt på en pub i London, hvor engelsk presse spottede ham tirsdag eftermiddag.

- Jeg sidder og får en dejlig kold øl, mens jeg venter på, at det her går over igen, sagde han ifølge Daily Mail.

TV: Stewardesse tager service til et højere niveau
TV: Stewardesse tager service til et højere niveau

For Jeremy Clarksons datter kan det ikke gå over hurtigt nok. På Twitter bad hun i hvert fald BBC om snarest muligt at tage den kontroversielle vært tilbage, fordi han var begyndt at lave mad.


TV: Virkelighed eller GTA 5?
TV: Virkelighed eller GTA 5?

Hvis du også vil have Jeremy Clarkson tilbage som Top Gear-vært, kan underskrift-indsamlingen findes her.

Ølbamse: Læsere driller Censur-Løkke på Facebook
Ølbamse: Læsere driller Censur-Løkke på Facebook

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finn blev mistænkt i Emilie...
bt.dk
Borgmester skyder københavnsk Formel...
bt.dk
Trappevasker arbejdede sig op som en...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx