Af - 25/05-15 14:16; Opdateret: 25/05-15 15:13

Kvinder forlader mænd de elsker: Sådan undgår du, at hun går fra digKvinder forlader mænd de elsker: Sådan undgår du, at hun går fra dig

En ægteskabsrådgiver er gået viralt med et blogindlæg, hvor han forsøger at hjælpe mændene på vej.

Bildstrecke im Grossformat »

Din kone elsker dig, men hun forlader dig alligevel. Se hvordan du kan få hende til at blive i artiklen.

Hvorfor forlader en kvinde sin ægtemand, når hun elsker ham? Det forsøger den amerikanske ægteskabsrådgiver Justice Schanfarber at give svaret på i et blogindlæg.

- Der er en simpel sandhed, som mænd er nødt til at vide. Det er, at kvinder forlader mænd, som de elsker. De har det forfærdeligt med det. Det knuser deres hjerte. Men de gør det, skriver Schanfarber i indlægget, som er gået viralt i stor stil på de sociale medier.

KLUMME: Kærlighed er ikke lig med meget sex
KLUMME: Kærlighed er ikke lig med meget sex

Han rådgiver selv par, som har ægteskabelige problemer, og han ønsker med sit blogindlæg at gøre mænd opmærksom på faresignaler, som de måske overser, inden det er for sent.

- Kvinder forlader deres mand, når han ikke er tilstede. Han arbejder, spiller golf og computerspil, ser tv, fisker - listen er lang. Disse mænd er ikke onde. Det er gode mænd, de er gode fædre, de støtter deres familie. De er søde og venlige. Men de tager deres hustru for givet. De er ikke nærværende, skriver ægteskabsrådgiveren, der fortsætter.

- Kvinder kommer ind på mit kontor og fortæller, at 'nogen kunne komme og feje benene væk under mig og tage mig fra min ægtemand'. Den erkendelse skræmmer dem. Nogle gange græder de. Til mændene: Jeg siger ikke, hvad der er rigtigt eller forkert. Jeg fortæller jer, hvad jeg oplever, skriver Justice Schanfarber.

2014 sætter rekord for skilsmisser i Danmark
2014 sætter rekord for skilsmisser i Danmark

Han fortsætter med sine gode råd:

- Hun ønsker, at du skal føle hende. Hun vil ikke have åndsfraværende eller hurtig sex. Hun vil føle din passion. Kan du føle din passion? Kan du vise hende den? Ikke bare din passion for hende eller for sex, men din passion for at være i live. Har du den? Det er det mest attraktive ved dig. Hvis du har mistet den, hvorfor? Hvor forsvandt den hen? Find ud af det. Find den.

Kodeordet er 'nærværende', og det skal du som mand være opmærksom på.

- Hvis du tror, at du er til stede, når du er sammen med din hustru, så prøv at lyt til hende. Flakker dine tanker rundt? Læg mærke til det. Når du ser på hende, hvor inderligt kigger du så? Kig igen, se dybere. Mød hendes blik og hold det længere tid end sædvanligt, længere end det er behageligt. Hvis hun spørger, hvad du laver, så sig: 'Jeg ser ind i dig. Jeg vil se dit inderste. Jeg er nysgerrig efter at vide, hvem du er. Efter alle disse år, ønsker jeg stadig at vide, hvem du er hver dag.' Men du skal kun sige det, hvis du mener det, hvis du ved, at det er sandt, skriver Justice Schanfarber.

Hans sidste tip bør være til at overskue: Alle fraværende mænd bør dedikere fem minutter hver dag til deres kone, hvor hun får den fulde opmærksomhed.


Hov, ikke alligevel, skat: Hvert tiende par fortryder kvik-skilsmisse
Hov, ikke alligevel, skat: Hvert tiende par fortryder kvik-skilsmisse

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx