Af - 31/01-16 09:42

Matt holdt Big Mac som kæledyr i to månederMatt holdt Big Mac som kæledyr i to måneder

En engelsk mand holdt en Big Mac som "kæledyr" i to måneder. Se hvad han foretog sig med kæleburgeren her.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet herover kan du se de ting, vi på MX er misundelige over, at vi ikke kan få på McDonald's i Danmark. Hvem ville for eksempel ikke gerne have en eksotisk pølseburger som kæledyr?

Har du overvejet at anskaffe dig et nyt kæledyr, men er allergisk over for katte eller føler dig bare ikke lige som et "hundemenneske".

Så kan du måske lade dig inspirere af englænderen Matt Crook.

Han har nemlig holdt noget så eksotisk som en Big Mac som "kæledyr" i to måneder - og under hashtagget #PetBigMac løbende opdateret på sin twitterkonto, hvad hans nye kæleburger har foretaget sig - alt fra at drikke cola og spise pizza til at lytte til hiphopmusik.

Det skriver engelske Metro.

Efter 13 år: McDonalds dropper dette fra menuen
Efter 13 år: McDonalds dropper dette fra menuen

Det hele startede på en McDonald's på Matts lokale McDonald's i Welling, hvor han bestilte en Big Mac-menu - men da han kom hjem havde hans kone allerede lavet mad, så han besluttede sig for at gemme burgeren i sin taske.

- Dagen efter åbnede jeg min taske på arbejde og fandt Big Mac'en der, stirrende på mig. Jeg tænkte på at spise ham til frokost, men han var allerede begyndt at "størkne", fortæller Matt til Metro.

McDonald's vil putte chokolade på denne ret
McDonald's vil putte chokolade på denne ret

Big Mac'en fik derfor allernådigst lov til at leve, og da Matt allerede var begyndt at knytte sig til den hvide burgerbolle fik den som nævnt tilnavnet Pet Big Mac - kæledyr-Big Mac.

Matt fortæller til engelske Metro, at han havde planlagt at beholde Big Mac'en et års tid, men allerede efter to måneder - den 16. januar var det slut skete tragedien. En dag, hvor Matt fandt kæle-Bag Mac'en frem fra tasken og åbnede boksen var overbollen - til Matts forfærdelse - brækket over i to.

- Jeg tænkte på, at jeg måske skulle give ham en ny bolle, men det føltes lidt som om, at jeg startede på at lege Gud. Så jeg smed ham bare i skraldespanden, sagde Matt.

Herunder har vi dog samlet nogle af de minder, som Matt trods alt stadig kan se tilbage på, efter at hans Big Mac blev taget fra ham alt for tidligt.

Matt og Pet Big Mac kort efter deres første møde


Her hører baddass-bollen til lidt hip hop


Matts hund var også (måske lidt for) interesseret i det nye "familiemedlem"


Måske lidt "annanas i egen juice" - men her får kæle-Big Mac'en en McFlurry


Men efter to måneder, den 16. januar for at være helt præcis, var det slut:
R.I.P.


LÆS OGSÅ: Stjernekok: Så let får du din McDonalds-burger til at smage fantastisk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx