Af - 30/08-16 17:15

Mor sover nøgen i sengen med sin 16-årige søn - spørger om det er unormaltMor sover nøgen i sengen med sin 16-årige søn - spørger om det er unormalt

Hendes spørgsmål har sat gang i en vild debat.

storybild

På hjemmesiden Quora kan man spørge om alt mellem himmel og jord, men et spørgsmål fra en mor om, hvorvidt det er forkert at sove nøgen med sin 16-årige søn har startet en vild debat blandt brugerne.

- Er det forkert af mig (en mor) at sove nøgen sammen med min 16-årige søn?, lyder spørgsmålet, der er slået op i kategorien teenagere.

Par anmeldt for at have sex i deres egen lejlighed
Par anmeldt for at have sex i deres egen lejlighed

Det er ikke overraskende størstedelen af svarene, der ikke kun finder det mærkeligt, men også er efterladt med flere spørgsmål end svar, til den der slog spørgsmålet op.

- Er det fordi, han har sygdomsproblemer? Er der kun et rum i lejligheden? Hvis det er tilfældet, så bør i sove i enkeltsenge, der er i samme rum. Fra 10-års alderen bør børn have deres egen seng, og helst i deres eget værelse uden forældrene, svarer en bruger ved navn Christopher Richards, der dog peger på, at nøgenheden gør, at det giver et skær af incest.

Shannon Giles fra USA er dog mindre imødekommende.

- Fra et amerikansk perspektiv, så er det rimelig 'fucked up', selvom andre kulturer måske pålever det anderledes.

18-årige Selena er aseksuel - har ikke lyst til sex overhovedet
18-årige Selena er aseksuel - har ikke lyst til sex overhovedet

- Hvis din søn skulle komme til at nævne at i deler seng til sine venner, lærere eller familiemedlemmer, så kan du ende med at få en masse juridiske problemer, advarer hun.

En del brugere skriver, at spørgsmålet er så frastødende, at det må være en joke, men trods tvivlen, har rigtig mange alligevel valgt at svare på det bizarre spørgsmål.

Der er især mange mænd, der som udgangspunkt finder det i orden, men at det kan være svært for en 16-årig at styre sine hormoner.

Rekordmange får konstateret klamydia
Rekordmange får konstateret klamydia

- Jeg forestiller mig alle de gange, hvor jeg er vågnet op fra en halvåd drøm og har ligget og humpet det, der nu var i nærheden. Sengen, puden, og nogle gange kvinder, der har ligget ved siden af mig. Nu forestiller jeg mig, at hun er min mor, nøgen, lyder det fra Michael McIntyre, der har sat et billede af Edvard Munchs maleri 'Skriget'.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Forsvarers billede af Peter Madsen:...
bt.dk
Tidligere pædagogmedhjælper og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx