Af - 05/09-15 16:44; Opdateret: 05/09-15 17:01

Denne slange koster 335.000 kroner: Men så ligner den heller ikke alle andreDenne slange koster 335.000 kroner: Men så ligner den heller ikke alle andre

Ifølge ejeren forsøgte slangen at spise sig selv, da han ville fodre den med mus.

Video-credit: Venice Beach Freakshow Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Amerikaneren Todd Ray må have rigeligt med penge. I hvert fald har han brugt 335.000 kroner på at opfylde sin drøm: At købe slangen 'Medusa'.

'Medusa' er en fire år gammel slange - men ligner ikke alle andre, da den kan mønstre to hoveder, og så er den albino.

- Jeg har ville have hende, siden hun blev født for fire år siden, siger Todd Ray, der er indehaver af Venice Beach Freakshow, til Huffington Post.

- Jeg diskuterede med ejeren, og prisen blev bare højere og højere, forklarer han om den høje købspris.

At have dyr med to hoveder er ikke uvant for Todd Ray, der kan findes i Guinness Rekordbog, da han er i besiddelse af verdens største samling af dyr med to hoveder. Hele 22 forskellige arter skulle han have i sin besiddelse, men 'Medusa' er kronjuvelen.

- Den slange er bare perfekt. Der er andre slanger med to hoveder, som er smukke, men de har et 'knæk', hvor hovederne bliver til ét. Det har Medusa ikke. Det er som om, at hun var født til at have to hoveder.TV: 8 meter lang slange gemte sig bag restaurant
TV: 8 meter lang slange gemte sig bag restaurant

Todd Ray fortæller, at det ikke er helt let at fodre slanger med to hoveder. Han er således nødt til at sætte et spillekort mellem hovederne, så de ikke bider hinanden. En dag gik det nemlig næsten galt.

- Jeg gav dem en mus, og de åbnede begge deres mund. Det højre hoved fór frem og hev musen ud af min hånd. Derefter tog det venstre hoved fat i musens bagdel. Jeg kunne ikke tro, hvor hurtigt det gik, siger Todd Ray.

- De ville mødes på midten, og disse slanger spiser altså andre slanger, uddyber han.

Han måtte derfor hurtigt finde en skarp kniv og skære musen i to dele. Ellers var hans 335.000 kroner dyre investering blevet fortid. Derfor fodrer han dem nu med to mus.

Todd Rays mange arter kan opleves i hans Venice Beach Freakshow.

Historisk fund: Firbenet slange fundet!
Historisk fund: Firbenet slange fundet!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx