Af Rikke Kynde - 14/04-18 14:25; Opdateret: 14/04-18 14:46

Gæst på krydstogtskib faldt over rælingen - besætningen har opgivet at finde hendeGæst på krydstogtskib faldt over rælingen - besætningen har opgivet at finde hende

Torsdag udviklede sig til et sandt mareridt for passagerne på et krydstogtskib, da en 47-årig kvinde faldt overbord.

storybild

(Billede: DALE DE LA REY)

Det skriver Fox News.Skibet The Pacific Dawn fra krydstogtselskabet P&O, sejlede omkring stillehavsøerne, da den tragiske ulykke fandt sted.

»Det var uden tvivl det værste, jeg nogensinde har set på et krydstogtskib,« siger Fru An, en af passagererne på skibet, ifølge det australske nyhedsbureau AAP.Hun fortæller derudover, at hun ikke forstår, hvordan kvinden kunne falde overbord, da der ifølge hende ikke var høj søgang. Samtidig forklarer hun, at rælingen overalt på skibet er høj og går hende selv op til brystet.

Smed redningsveste ud og ledte hele natten

En talsmand fra P&O fortæller, at ulykken skete omkring klokken 16 torsdag, hvor et besætningsmedlem så kvinden falde.

Besætningen skyndte sig at ændre kurs for at lede efter passageren og kastede redningsveste ud i havet i håb om, at kvinden ville tage fat i en af dem.

De informerede samtidig resten af krydstogtskibets passagerer over højtalerne om, at en kvinde var faldet overbord, hvorefter de alle blev bedt om at holde sig indenfor.

Besætningen brugte torsdag aften og nat til at lede efter kvinden indtil fredag morgen klokken 7.45, hvor læger havde sagt, at det ikke var muligt, at kvinden kunne have overlevet i så lang tid.

»Det er med et tungt hjerte...«

Kaptajnen informerede senere krydstogtskibets passagerer om beslutningen om at fortsætte turen i en besked over højtalerne:»Jeg har en opdatering på vores eftersøgnings- og redningsmission for en af vores gæster, der faldt overbord i går eftermiddags. Det er med et meget tungt hjerte, at jeg er nødt til at fortælle jer, at vi ikke har været i stand til at finde vores gæst,« fortalte kaptajnen, der også forklarede, at vejrsituationen var med til at gøre eftersøgningen svær.

Kvinden blev identificeret som en 47-årig kvinde fra Brisbane i Australien.Den kvindelige medpassager Fru An fortalte, at besætningsmedlemmerne håndterede situationen på en god måde og bad gæsterne om at respektere privatlivet for offerets familie.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen rykkes tilbage - men får...
bt.dk
Nyslået Jokermillionær: Jeg får ikke...
bt.dk
21 vanrøgtede hunde blev fjernet fra...
bt.dk
Nikolaj stod pludselig i Jens' stue...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx