Af - 23/10-16 08:41; Opdateret: 23/10-16 13:08

12-årige Omar skal giftes med sin 11-årige kusine12-årige Omar skal giftes med sin 11-årige kusine

En far har givet sin velsignelse til, at sin 12-årige søn kan blive gift med sin 11-årige kusine. Intet upassende ved det, lyder det fra faren.

Bildstrecke im Grossformat »

Til sin storebrors bryllup i Kairo, Egypten, blev 12-årige Omar forlovet med sin 11-årige kusine Gharam. Det var Nasser Hassan, faren til Omar, der annoncerede bryllupsplanerne, efter han selv havde sagt god for det purunge par.

Det skriver Daily Mail.

Ifølge egyptisk lov kan folk under 18 år ikke blive gift, så brylluppet har ifølge den engelske avis skab en del furore blandt aktivister på området. Men den kritik vifter faren til gommen til side.

Barnebrud forsøgte at begå selvmord på dansk asylcenter
Barnebrud forsøgte at begå selvmord på dansk asylcenter

- Der er intet upassende ved parret. Det er kun en forlovelse, ikke et ægteskab, siger Nasser Hassan til den egyptiske avis Al Watan og fortsætter.

- Omar har altid elsket Gharam så meget, at han plejede at sige, at han ville gifte sig med hende, når de blev voksne, før at nogle andre mænd bad om hendes hånd.

Ifølge The Washington Post var der ingen af gæsterne til bryllupet i Kairo, der løftede et eneste øjenbryn til Nasser Hassans planer for sin 12-årige søns fremtidige bryllup med sin kusine.

Skræmmende! Barnebruden 'Thea' skal giftes med 37-årig mand
Skræmmende! Barnebruden 'Thea' skal giftes med 37-årig mand

Nasser Hassan påpeger, at de først vil blive gift, når de ifølge loven er gamle nok.

5-årige Marias bryllup var allerede planlagt
5-årige Marias bryllup var allerede planlagt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx