Af Katrine Frederikke Wandrup - 25/10-17 12:44

Se billederne: Hollandsk pilot tager Instagram med stormSe billederne: Hollandsk pilot tager Instagram med storm

24-årige Lindy Kats deler misundelsesværdige billeder fra hvide sandstrande og internationale lufthavne.

storybild

Modelfoto. (Billede: Scanpix)

På trods af sin unge alder har Lindy Kats allerede set store dele af verden. Hun er pilot og flyver glade turister og forretningsfolk rundt om kloden. Og når hun nu alligevel er på Sicilien, i New York eller Dubai, nyder hun livet.

Hun er pilot på et Boeing 717 og deler gladelig billeder af sig selv i cockpittet, på strande og højt højt over verdens storbyer.

»Faktum er, at jeg har kunnet gøre det til en levevej, at gøre det til mit arbejde, jeg er så taknemmelig og glad,« fortæller piloten til CNN.

Lindy Kats er oprindeligt fra Holland. Derfor brugte hun i begyndelsen Instagram til at holde kontakt med venner og familie derhjemme. Men lidt efter lidt fik hun flere og flere følgere og er nu oppe på mere end 107.000, der kigger med.

Dog er der en grænse for, hvad hun kan dele. For eksempel vil hendes mange følgere aldrig komme til at se en video af hende, der flyver. Hun bliver nemlig nødt til at koncentrere sig om sit arbejde, og der er ikke tid til at tænke på Instagram.

Hendes håb er, at hun kan inspirere andre til at følge deres drømme, også selvom det ofte er svært og til tider kan virke umuligt.

Pure happiness! #boatlife #sailing #captain #Sicily #Italy #Bagheria

Et opslag delt af Lindy (@pilot_lindy) den

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny tendens inden for dating? Jeg går...
bt.dk
Prins Nikolai klar til helt nyt liv...
bt.dk
Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Politiet leder efter denne bil: Mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx