Af - 30/07-15 19:48

Mystisk billede: Så en vandmelon virkelig sådan ud for 400 år siden?Mystisk billede: Så en vandmelon virkelig sådan ud for 400 år siden?

Internettet undrer sig. Kan det virkelig være rigtigt?

storybild

http://i.imgur.com/loNgkDG.jpg (Billede: Imgur)

Omnomnomnomnom. Vandmelon. Hvem kan ikke lide vandmelon? Om sommeren er der få ting, der er så værdsatte som vandmelon. Den store, saftige, rød-grønne frugt er den perfekte kombination af sødme og friskhed, mens den samtidig hjælper med at slukke tørsten på brandvarme sommerdage (som vi stadig venter på i år......).

TV: Sådan skærer man vandmelon ud som en ninja
TV: Sådan skærer man vandmelon ud som en ninja

Men på internetforummet Reddit florerer et billede lige nu, der sammenligner vandmeloner nu med et maleri af en vandmelon fra det 17. århundrede. Og den på maleriet ser HELT anderledes ud. Man er nærmest i tvivl, om det er samme frugt... Og nej, det er ikke bare et afsindigt dårligt maleri.

Unge køber mest økologi
Unge køber mest økologi

Denne mystik har betydet, at billede lige nu er noget af det mest sete på Reddit og indtil videre er over 1200 kommentarer blevet afgivet i det store mysterium.

Nogle brugere foreslår, at vandmelonen måske ikke har fået nok vand, mens andre foreslår, at det bare er en anden art vandmelon.

Så meget feder din is
Så meget feder din is

Men andre undrer sig og spørger, om vi med pesticider og bestemte landbrugsmetoder, simpelthen radikalt har ændret den populære frugt?

Måske findes forklaringen på websitet FirstWeFeast, hvor en australsk fysiklærer fortæller, at han har undersøgt sig frem til, at vandmelonen skulle være den mindst naturlige frugt i verden, da den er blevet voldsomt ændret af mennesket.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Retssagen minut for minut: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx