Af - 08/10-14 08:15; Opdateret: 08/10-14 08:29

Fattig mor stoppet af politiet, troede hun skulle have bøde...Fattig mor stoppet af politiet, troede hun skulle have bøde...

En amerikansk mor blev stoppet af en færdselsbetjent. Moren havde intet barnesæde til sin lille datter, men så tog betjenten sagen i egen hånd.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Alexis DeLorenzo, der var i økonomisk modvind, fik sig en glædelig overraskelse, da hun sidste fredag blev vinket ind til siden i den amerikanske by, Emmett Township i Michigan.

I stedet for en dyr bøde for et manglende barnesæde til sin fem-årige datter, gav betjenten Ben Hall hende nemlig noget helt andet med på vejen.

Det skriver Fox17 og flere andre amerikanske medier.

- Da jeg talte med hende var hun meget imødekommende og vidste godt, at barnet burde sidde i et barnesæde, siger betjenten til Fox17.

Kvindelig lotto-vinder giver de 250 millioner til fattige
Kvindelig lotto-vinder giver de 250 millioner til fattige

- Hun indrømmede, at hun var forkert på den og fortalte mig, at hun fornylig havde haft det svært med at få pengene til at slå til, siger politibetjenten Ben Hall.

Derfor besluttede betjenten, at han ville give moren en håndsrækning. Han bad hende derfor om, at møde ham ved et Walmart-supermarked i nærheden. Han ville nemlig gerne købe et barnesæde til hende.

Verdens mest gavmilde kvinde? Giver sine organer væk til folk i nød
Verdens mest gavmilde kvinde? Giver sine organer væk til folk i nød

- Det var de 50 dollars, jeg har haft lettest ved at spendere nogensinde. Det er sådan noget som enhver i min situation ville gøre. Jeg forventer på ingen måde, at blive betalt tilbage. Det handler om at give det gode videre, siger Ben Hall om sin gavmilde handling.

Moren fortæller, at hun er benovet over den generøse færdselsbetjents gave. Den har givet hende modet tilbage i en ellers håbløs situation.

Anonym rigmand gemmer penge rundt omkring i storby
Anonym rigmand gemmer penge rundt omkring i storby

- For en betjent, der bare kunne have givet mig en bøde og en masse problemer, så gjorde han noget helt særligt for mig og min familie, som vi aldrig vil glemme. Endda af sit eget hjertes godhed og ud af egen lomme.

- Han udførte sit arbejde og meget mere til, bare for at beskytte en lille pige og hjælpe en familie, der ikke kan hjælpe sig selv lige nu, siger Alexies DeLorenzo.

Rørt tjener får kæmpe overraskelse af gæster
Rørt tjener får kæmpe overraskelse af gæster

Den fattige mor tilføjede, at hun håbede på at kunne give den gode gerning videre, når hun selv var kommet økonomisk på benene igen.

LÆS OGSÅ: Overrasket hjemløs troede han fik bøde: Skjult foto fortæller historien

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand trak kniv i supermarked: Kan du...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
Politiet: Særligt disse bilister...
bt.dk
Dansk tv-vært trækker sin datter fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx