Af JULIE LAURS BUNDGAARD - 02/05-17 14:25

Betjente bag stort fund: Opdagede hvad der reelt gemte sig i kistenBetjente bag stort fund: Opdagede hvad der reelt gemte sig i kisten

En 28-årig amerikaner er blevet anholdt, efter han på mærkværdig vis forsøgte at smugle mere end 30 kilo marihuana over grænsen til Arizona i USA.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet øverst: Betjente fandt stor hemmelighed skjult i bananer.

En 28-årig amerikaner er blevet anholdt, efter han på mærkværdig vis forsøgte at smugle mere end 30 kilo marihuana over grænsen til Arizona i USA.

Det skriver Fox News.

Betjente ved grænsekontroller verden over har set narkosmuglere tage mange alternative metoder i brug i forsøg på at smugle ulovlig narkotika over landegrænser.

I lørdags kunne betjentene ved grænsekontrollen i det sydlige Arizona tilføje endnu en metode til listen.

Lørdag kørte en 28-årige amerikaner nemlig over grænsen i en ligvogn med over 30 kilo marihuana skjult i en mahognikiste - den slags kiste, der normalt anvendes til at begrave mennesker i.


De mange kilo marihuana estimeres at kunne sælges for 33.000 dollars, svarende til cirka 225.000 danske kroner.

Betjente ved grænsekontrollen har forklaret, at de stoppede ligvognen, fordi chaufføren virkede nervøs og gav usammenhængende svar på deres spørgsmål.

En hundepatrulje blev tilkaldt for at tjekke ligvognen. Narkohundene registrerede hurtigt lugten af marihuana, selvom der var blevet placeret poser med gylle nede i kisten i forsøg på at skjule den gennemtrængende lugt.

Den 28-årige chauffør er blevet anholdt for narkotikasmugling og afventer nu sin dom.

Indenfor de seneste år har betjente ved grænsekontrollen i Arizona fundet ulovlige stoffer tapet fast til kroppen af smuglere, set fly forsøge at smide ulovlige stoffer i ørkenen og fundet brikker af marihuana, der blev skudt af sted fra Mexico ved hjælp af luftdrevne kanoner og katapulter.

LÆS OGSÅ: Godt skjult: Kan du få øje på slangen i bladene?

LÆS OGSÅ: Ser du dette i omklædningsrummet - så se at komme væk

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Advarer mod aggressiv og smitsom...
bt.dk
Slips, jakkesæt og testosteron: Over...
bt.dk
Hver tredje passager gider ikke...
bt.dk
Konflikt kan koste Løkke magten: Se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx