Af - 18/07-16 21:54

Blev stranguleret og voldtaget - fik tilbudt manicure i erstatningBlev stranguleret og voldtaget - fik tilbudt manicure i erstatning

En massage og en manicure. Det var rejseselskabets erstatning til en kvinde, der blev voldtaget under et ophold.

storybild

(Billede: Artem Furman)

En kvinde blev stranguleret og voldtaget under en ‘kun for kvinder’-sejlferie i Caribien. Rejseselskabet tilbød hende gratis manicure i erstatning. Det skriver metro.co.uk.

45-årige Georgina Mortimer havde betalt over 20.000 kroner for en tur til St. Lucia med selskabet Girls for Sails, da hun anden nat blev overfaldet i hendes soveværelse.

Nu sagsøger hun rejsebureauet og ejeren af det feriecenter, hun boede i.

- Jeg vågnede op ved at en vildtfremmed mand tog kvælertag og var i færd med at voldtage mig. Jeg var skræmt fra vid og sans. Jeg troede, at jeg skulle dø, fortalte hun søndag til The Sun.

Kvinden boede i en villa under Royal Yachting Association sammen med to guider. Hun troede derfor, at hoveddøren ville være låst om natten. Villaen er en del af en Summer Breeze-sejlskole.

Kvinden, der til daglig arbejder som læge, fortalte, at kvælertaget var så hårdt, at hun troede, hun ville besvime. Råbe efter hjælp, kunne hun heller ikke.

- Det var et kvarter i helvede, indtil nogen kom og bankede på døren og manden flygtede.

Efter den forfærdelige episode blev kvinden kørt på hospitalet for at blive undersøgt, tjekket for seksuelt overførte sygdomme og behandlet for chok.

Da hun derefter klagede, havde hun forventet at få erstatning. Det fik hun ikke. Til gengæld tilbød man hende en gratis manicure og massage.

- At blive tilbudt massage og manicure er usmageligt. Jeg blev også tilbudt en ekstra dags sejlads. Det negligerede totalt det mareridt, jeg havde været igennem.

Den 45-årige læge har nu pudset advokater på Girls for Sail og Summer Breeze.

Ejeren af Girls for Sail og Summer Breeze nægter dog at anerkende sagen.

LÆS OGSÅ: Mand slikkede 8-årig pige mellem benene - nu sænker retten hans straf

LÆS OGSÅ: Berømt tyreløbsfestival plages af voldtægter og overgreb

LÆS OGSÅ: Josef stoppede voldtægt til fest - nu forstår jeg hvorfor kvinder er bange

LÆS OGSÅ: Dommer afviser klage fra overgrebsmistænkt Bill Cosby

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx