Af - 26/04-16 16:11

TV: Her sprænger Paris-terrorist sig selv i luftenTV: Her sprænger Paris-terrorist sig selv i luften

Vi advarer om stærke billeder: En fransk tv-station har frigivet en video-overvågning af den ene Paris-bombemands selvmordsaktion.

Ingen af gæsterne kunne have haft nogen anelse om, hvad der var ved at skulle ske, da Paris-bombemanden Brahim Abdeslam kom ind på Café Comptoir Voltaire i Paris en fredag aften omkring klokken 21.40.

LÆS OGSÅ: Bruxelles-bombemand var IS-fangevogter hos dansk gidsel

Men få sekunder efter udløste han detonatoren og sprængte sig selv i luften, og kun ufatteligt held var skyld i, at det ikke lykkedes ham at tage nogle af de uskyldige cafegæster med sig i døden.

Gæsterne slap med mindre skrammer og et chok for livet.

LÆS OGSÅ: Mistænkt for Paris-angreb sigtes for drabsforsøg i Belgien

Samme aften lykkedes det den 31-årige terrorists medsammensvorne at tage 130 mennesker med sig i døden ved andre angreb i den franske hovedstad.

Den 31-årige selvmordsterrorists lillebror deltog også i angrebet i Paris, men hans bombe blev ikke udløst. Han blev anholdt for en måned siden i Bruxelles.

Videoovervågningen af det mislykkede terrorangreb er blevet offentliggjort af en fransk tv-station, og her ser man, hvordan terroristen kommer ind på cafeen og tilsyneladende gør tegn på en bøn, inden han udløser bomben, der er fastgjort til hans bukser.

LÆS OGSÅ: Hovedmistænkt fra Bruxelles sigtes også for angreb i Paris

Eksplosionen river hans krop fra hinanden, og efterfølgende havde efterforskerne kun hans fingeraftryk til at identificere ham.

Også Brahim Abdeslams 26-årige lillebror, Saleh Abdeslam, deltog i angrebet i Paris, men hans bombe blev ikke udløst, og efterfølgende var han genstand for en af Europas største menneskejagter, indtil han for en måneds tid siden blev skudt og anholdt i Bruxelles.

LÆS OGSÅ: Belgiere går på gaden i protest mod terrorangreb

Brahim Abdeslams få jordiske rester er blevet begravet i Bruxelles-forstaden Schaerbeek.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx