Af - 14/04-16 13:30; Opdateret: 14/04-16 15:51

Fireetagers bygning kollapser i dansker-paradis - én meldes dræbtFireetagers bygning kollapser i dansker-paradis - én meldes dræbt

Én person meldes dræbt og tre andre såret, efter at en fireetagers bygning er kollapset på ferieøen Tenerife.

storybild

Foto: Twitter.

Mindst én person er død og tre andre kvæstet, efter at en fireetagers bygning med lejligheder er styrtet sammen i byen Los Christianos på den spanske ferieø Tenerife. Det rapporterer lokale medier ifølge britiske Sky News.

Samtidig frygter myndighederne, at flere personer kan være fanget i ruinerne, som lokale brandmænd er i gang med at rydde væk.

Det danske rejsebureau Spies har været i kontakt med de lokale myndigheder og hospitaler på Tenerife, hvor cirka 80.000 danskere hvert år rejser på ferie. Intet tyder på, at der er danskere blandt de tilskadekomne efter bygningskollapset.

- Der er højst sandsynligt ingen danskere blandt de tilskadekomne. Bygningen er en beboelsesejendom og ikke et hotel, og den ligger inde i byen, mens vores gæster typisk bor ved standen, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies, som i øjeblikket har 811 danskere på øen.

Rejsebureauet har været i kontakt med alle danske gæster.

- Vi har sendt dm en SMS om, at de skal følge myndighedernes afspærringer og holde sig på afstand. Vi opdaterer dem løbende, når vi får nye oplysninger.
Et øjenvidne fortæller til Sky News, at han hørte et højt brag, hvorefter bygningen kollapsede omkring klokken 9.30 lokal tid.

Lokale nødberedskabstjenester oplyser, at de sårede er to kvinder og en mand. Den ene af kvinderne er angiveligt alvorligt såret.

Ifølge spansk politi er det uklart, hvor mange mennesker der opholdt sig i bygningen, da den kollapsede. Det vides heller ikke, hvad der førte til kollapset, fortæller en betjent ifølge Sky News.

En nabo fortæller til den spanske avis El País, at der lugter af gas i området. Imens fortæller et øjenvidne til avisen El Español, at de nærliggende bygninger er blevet evakueret netop i tilfælde af en gaslækage.

Sky News rapporterer, at renoveringsarbejde i bygningen blev sat på standby for to uger siden, da man opdagede store revner.

Det er ikke bekræftet fra officielt hold, at der er tale om en eller flere omkomne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
'Her er lønnen for en fængselsbetjent...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx