Af Lars Dinesen - 28/07-17 21:01

Trekant gik HELT galt: Begge kvinder endte med brækkede knoglerTrekant gik HELT galt: Begge kvinder endte med brækkede knogler

Den skamfulde mand måtte forklare det hele for redningspersonalet, da de ankom.

storybild

To kvinder, der deltog i et trekantssamleje med en mand i Tyskland, kom galt afsted under akten, hvor en kavalkade af uheldige omstændigheder sørgede for, at begge kvinder endte med brækkede knogler.

Det skriver Sun.

En orgasme blev årsagen til, at en af kvinderne i den komplicerede sexakt styrtede tre meter ned fra en balkon i den tyske by Bad Breisig. Her brækkede den første kvinde knogler i både ben og fødder.

Den anden kvinde faldt på vej ned af trappen for at komme sin veninde til undsætning. Her brækkede hun knogler i både arm og ben. Politiet oplyser, at begge kvinder var nøgne, da redningspersonalet ankom til ulykkesscenen.

Herefter måtte den brødebetyngede, uskadte mand gøre rede for, hvordan hans sexpartnere var endt i den radbrækkede forfatning.

Ifølge politiet forklarede manden, at der skal have været problemer, da trekløveret skulle skifte stilling på balkonen. Her havde en af kvinderne lænet sig imod rækværket, og hun endte med at falde ud over, da hun nåede klimaks.

Politiet betragter den opsigtsvækkende hændelse som en ulykke og rejser ikke sigtelser imod de involverede. Den lokale ordensmagt nægter dog at oplyse, hvor gamle de implicerede er.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Kørende tog har slået gnister, der...
bt.dk
Opsigtsvækkende 'censur' i...
bt.dk
Skatteekspert: Fordel ved udbredt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx