Af - 21/04-14 17:20

Russisk politiker om kritisk gravid journalist: Voldtag hende voldeligt!Russisk politiker om kritisk gravid journalist: Voldtag hende voldeligt!

Den russiske seniorpolitiker, Vladimir Zhironovsky, blev filmet, da han beordrede sine hjælpere til at voldtage den gravide journalist Stella Dubovitskaya.

storybild

Den russiske seniorpolitiker Vladimir Zhironovsky blev filmet, da han beordrede sine hjælpere til at voldtage den gravide journalist Stella Dubovitskaya. (Billede: Facebook)

Ikke een, men to gange i træk beordrede den Kreml-tro politiker, Vladimir Zhironovsky, sine hjælpere til at voldtage en gravid journalist, Stella Dubovitskaya fra det russiske pressebureau, Interfax.

- Når jeg siger til, så løber I hen og voldtager hende. Voldeligt!, kommanderede den 67 årige politiker på et pressemøde ifølge Russia Today.

Har Putin set sig sur på Fogh efter dette videoklip?
Har Putin set sig sur på Fogh efter dette videoklip?

De voldsomme ord, som Zhironovsky, nu er blevet tvunget til at undskylde, faldt efter, at Stella Dubovitskaya havde spurgt ham om Ukraine. Et spørgsmål som Zhironovsky besvarede ved at beskylde både de ukrainske politikere og Stella Dubovitskaya for at være 'nymfomaner'.

Gennembrud: Prorussere afvæbnes og skal rømme bygninger
Gennembrud: Prorussere afvæbnes og skal rømme bygninger

Og da pressemødets andre journalister bad ham om at stoppe sine aggressioner over for den højgravide journalist svarede han:

Putin: Anders Fogh lækkede hemmelig samtale
Putin: Anders Fogh lækkede hemmelig samtale

Ukraine-ekspert: Situationen risikerer at eksplodere
Ukraine-ekspert: Situationen risikerer at eksplodere

- Du skal overhovedet ikke være her, når du er gravid. Vi har brug for sunde folk. Gravide kvinder skal ikke vise sig på arbejde. Bliv hjemme og pas dit barn, forstået?, lød svadaen til den chokerede journalist. Et chok som ikke blev mindre, da politikeren herefter skubbede to af sine mandlige hjælpere over mod hende og kommanderede dem til voldtægten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx