Af - 02/09-16 20:22

Vildt: Han får gratis goder kun på grund af sit 'uheldige' navnVildt: Han får gratis goder kun på grund af sit 'uheldige' navn

Det er svært at forestille sig, at det kan medføre positive ting, at dele navn med en af verdens mest kontroversielle mænd, men det er ikke helt sådan det forholder sig.

Donald Trump er ikke en ubetinget elsket mand og man kunne tænke sig, at der var meget få gode ting forbundet med at dele navn med den amerikanske præsidentkandidat. Og dog.

LÆS OGSÅ: Melania Trump kræver en milliard for sexbeskyldninger

For Donald Trump fra Clanton i Alabama har det ifølge LadBible, udover en forventelig mængde negativ omtale, medbragt en god portion gratis goder.

LÆS OGSÅ: Trump i Mexico: Vi har ret til at bygge en mur på grænsen

Han har gennem årene, mens han har delt navn med en rig og berømt forretningsmand, fået tilbudt penthouse suites, flyopgraderinger og ejendomstilbud.

Alabama-Trump har de seneste år dog bemærket en stigende negativ opmærksomhed han erfarer, at med med luksus kommer lort.

- Jeg har fået en del onde blikke fra folk. Du kan se det i deres ansigter med det samme. Jeg forstår godt, hvis du er vred på HAM, og hvad så. Jeg er ikke den samme mand, så du behøver ikke lade det gå ud over mig, fortæller Trump fra Alabama.

LÆS OGSÅ: Derfor HADER Harry Potter-fans Donald Trump

Donald L. Trump, der i modsætning til præsidentkandidaten Donald J. Trump, arbejder med IT-sikkerhed ved Maxwell Air Force Base.

I det mindste kan IT-manden godte sig ved, at han har pænere hår end sin republikanske navnebror.

LÆS OGSÅ: Trump til de sorte: Hvad har I at tabe?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx