Af - 26/03-17 12:20

Teenager vinder kæmpe lottogevinst - og gør noget helt uventetTeenager vinder kæmpe lottogevinst - og gør noget helt uventet

En teenager fra byen Lancing i Michigan, USA, kunne ikke tro sit eget held, da han skrabede sig frem til næsten 3,5 millioner kroner på et skrabelod. Nu vil han give størstedelen af pengene væk.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet øverst: En dansker var et enkelt tal fra at vinde den helt store lottogevinst. I stedet måtte han nøjes med en lidt mindre.

Den 19-årige mand, som fredag hentede sin gevinst, har bedt om at forblive anonym. Dog har han fortalt til lotto-firmaet, at han planlægger at investere cirka 34.500 kroner, mens resten af million-gevinsten går til hans forældre, skriver USA Today.

»Mine forældre har gjort så meget for min søster og mig. At kunne hjælpe dem fjerner et stort pres fra deres skuldre og mine,« fortæller han til Michigan Lottery Connect.

Manden købte skrabeloddet på en tankstation lige uden for byen Lancing i Michigan. Han købte det sidste af den type skrabelod i butikken.

»Først, så troede jeg, at de (personalet, red.) lavede sjov med mig, indtil jeg så, hvor begejstrede de var over skrabeloddet,« siger han.

Han fortæller til Michigan Lottery Connect, at han er utroligt glad.

»Jeg kan slet ikke stoppe med at smile.«

LÆS OGSÅ: Mogens og Bente måtte sælge elsket, gammel gård: Pludselig var de millionære

LÆS OGSÅ: Er du en af de heldige? TO danskere fra SAMME by er blevet lottomillionærer

LÆS OGSÅ: Én ting gør dig lige så lykkelig som at vinde i lotto

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tasja fik erstatning efter...
bt.dk
Se de værste: Sigrid kritiserede...
bt.dk
Superligaklub har fundet sin nye...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx