Af - 01/10-16 15:03

Husmor skræmmer livet af terrorister: - Jeg koger hovederne på IS-krigerneHusmor skræmmer livet af terrorister: - Jeg koger hovederne på IS-krigerne

- Jeg bekæmpede dem. Jeg skar hovederne af dem. Jeg kogte deres hoveder, og jeg brændte deres kroppe.

Bildstrecke im Grossformat »

De dræbte hendes første mand. De dræbte hendes anden mand. De dræbte hendes far og hendes tre brødre. Og hendes får, hunde og fugle. Og så tæller hun, hvor mange gange, de har prøvet at slå hende ihjel med bomber:

- 2006, 2009, 2010, tre bilbomber i 2013 og i 2014, fortæller hun til CNN.

Politi: Kurdisk kriger trodser forbud og har forladt Danmark
Politi: Kurdisk kriger trodser forbud og har forladt Danmark

'Den sorte enke' - 39-årige Wahida Mohamed - fører sin egen lille hær i byen Shirqat syd for Mosul i kampen mod Islamisk Stat. Hendes milits var en del af hæren, der drog Islamisk Stat ud af byen og på tilbagetogt i sidste uge.

Hun kalder sig selv en husmor, men hendes metoder er noget barske for det prædikat.

- Jeg bekæmpede dem. Jeg skar hovederne af dem. Jeg kogte deres hoveder, og jeg brændte deres kroppe, sagde hun til CNN om de IS-krigere, hendes hær har besejret.

Dansker skal bremse pengeoverførsler til Islamisk Stat
Dansker skal bremse pengeoverførsler til Islamisk Stat

På hendes Facebook-side poserer hun, blandt billeder af sine børn og afdøde mænd. med sin store machete og endda afhuggede hoveder i en gryde.

Siden 2004 har hun bekæmpet først Al-Qaeda og nu IS, og derfor er hun en meget eftersøgt kvinde blandt højtstående Islamisk Stat-folk. Noget hun gerne praler af.

Syriske soldater angriber oprørere i Aleppos gader
Syriske soldater angriber oprørere i Aleppos gader

- Jeg fik trusler fra toplederne i IS, inklusive Abu Bakr (red. al-Baghdadi) selv, fortæller bedstemoren til CNN om organisationens selverklærede leder, før hun fortæller, at hun øverst på deres liste over mest eftersøgte.

Bag det arrede ansigt og den mørke hovedbeklædning er husmoren der, dog. Wahida Mohamed har to døtre, 22 og 20 år, som hun fortæller er trænede og klar til kamp. Men lige nu har de travlt med at passe deres børn.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx