Af - 16/06-15 08:17; Opdateret: 16/06-15 10:39

Medie: Frivillige gjorde afgørende fund i Lisa Holm-drabssagenMedie: Frivillige gjorde afgørende fund i Lisa Holm-drabssagen

Det skriver svenske Aftonbladet. Svensk politi har endnu ikke ville be- eller afkræfte oplysningerne, som mediet citerer en unavngiven politikilde for.

storybild

(Billede: Politifoto)

Den tragiske historie om drabet på den kun 17-årige Lisa Holm har berørt hele den svenske befolkning.

Der gik næsten fem døgn fra, hun blev meldt savnet, til at man fandt frem til hende. Nu skriver svenske Aftonbladet, at det var den frivillige organisation Missing People, der formentlig var årsagen til, at politiet i sidste ende fandt frem til pigens lig fredag aften.

Her er politiets gribende besked efter mord på 17-årige Lisa
Her er politiets gribende besked efter mord på 17-årige Lisa

Lisas lig er nu fundet: To personer sigtet for drab
Lisas lig er nu fundet: To personer sigtet for drab

Mediet skriver, at frivillige fandt frem til nogle af Lisas beklædningsgenstande, og det var angiveligt med til at skabe gennembruddet i sagen. De citerer en anonym politikilde for de oplysninger. Det er dog oplysninger, som svensk politi ikke vil bekræfte fra officiel hold.

Sagen er dog stadig omgærdet af meget mystik, og politiet har endnu ikke ville fortælle nøjagtigt, hvor liget blev fundet.

Politiet har anholdt to litauiske brødre og en kvinde i sagen. Ingen er blevet varetægtsfængslet i sagen endnu, og det skal ske inden klokken 12.00 tirsdag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx