Af Julie Laurs Bundgaard - 31/01-18 16:34

Chris blev hyldet som helt efter terrorangreb - nu sender den rystende sandhed ham i fængselChris blev hyldet som helt efter terrorangreb - nu sender den rystende sandhed ham i fængsel

Det er overvågningsbilleder, der har været med til at afsløre ham.

Her høres den eksplosion, der mandag dræbte 22 koncertgæster i Manchester

Øverst: Chokerende videoer fra Manchester Arena: Først hører de braget - så bryder panikken ud

Den hjemløse mand, der stjal fra ofrene for terrorangrebet i Manchester Arena sidste år, blev tirsdag fremstillet i retten.

Det skriver Manchester Evening News.

I dagene efter terrorangrebet i Manchester Arena sidste år, blev Chris Parler hyldet som en helt, efter han forklarede, at han havde kæmpet sig adgang til koncertarenaen for at hjælpe de mange tilskadekomne.

For nyligt blev der dog offentliggjort overvågningsbilleder fra arenaen, der viser at sandheden var en helt anden - nemlig at han gik rundt blandt de sårede og døende og stjal deres ejendele.

Under en høring i Machester Crown court i december, erklærede den 33-årige mand sig skyldig i, at have stjålet en pung og en mobiltelefon fra to af ofrene, samt brugt et stjålet bankkort til at købe mad på McDonalds.

Tirsdag var Chris Parker igen i retten, denne gang for at modtage straf for to tilfælde af tyveri og et tilfælde af svindel. Her blev han idømt fængsel i fire år og tre måneder. Ydermere fik han forbud mod at opholde sig i den centrale del af Manchester de næste ti år.

Indsamling

Kort efter angrebet, og lang tid inden den hjemløse brite blev afsløret i sine løgne, blev der startet en indsamling, som ubeskåret skulle gå til ham.

Næsten 500.000 danske kroner blev indsamlet til Chris Parker, inden sandheden kom frem, og indsamlingen blev stoppet.

Mens der stadig var udsigt til en betydelig sum penge på bankkontoen, nåede den 33-årige brite dog at prale overfor sine familiemedlemmer, der hele tiden har tvivlet på, om han var ligeså heltemodig, som han udgav sig for.

'Hahahahaha. Du er bare jaloux, fordi jeg har 500.000 kroner. Ahahaha,' har Chris Parker tidligere skrevet i en besked til et familiemedlem, som blev læst op i retten tirsdag.

'I er alle på dagpenge, men jeg er på vej til Tyrkiet... I er alle bare en flok tabere... Tag et kig på min bankkonto, 500.000 kroner rigere.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen indrømmer brug af...
bt.dk
Rikke-Fillipa udlejede sin bil: Nu er...
bt.dk
Tre mænd stukket ned i butikscenter:...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx