Af - 26/03-17 21:22

FBI's rædselsvækkende teori: 17-årig gruppevoldtaget og fodret til alligatorerFBI's rædselsvækkende teori: 17-årig gruppevoldtaget og fodret til alligatorer

Brittanee Drexel forsvandt sporløst i 2009, og men myndighederne leder stadig efter hende.

Bildstrecke im Grossformat »

En af USA's mest opsigtsvækkende sager om forsvundne personer har fået nyt liv.

FBI finkæmmer i disse dage området nær Myrtle Beach, Florida, hvor den 17-årige pige Brittanee Drexel forsvandt under en ferie i 2009.

Myndighederne var i mange år fuldstændigt på bar bund i den tragiske sag, hvor Drexel tilsyneladende var taget på skoleferien 'spring break' uden sine forældres tilladelse.

Men i august i fjor kom det frem, at en undercover FBI-agent har overhørt et påstået øjenvidne fortælle, at teenageren blev bortført fra sit hotel og bragt til en narkobule, hvor hun blev gruppevoldtaget.

Da hun forsøgte at flygte, blev hun skudt og dræbt og efterfølgende fodret til alligatorer i en nærliggende sump, lyder teorien.

Teenage-pige gruppevoldtaget, skudt og smidt i alligatorbur
Teenage-pige gruppevoldtaget, skudt og smidt i alligatorbur

Vidneberetningen stammer fra Taquan Brown, der afsoner 25 år for drab, og selv om han har navngivet de påståede gerningsmænd, er der ikke foretaget anholdelser i sagen.

FBI bekræfter over for lokalmediet wbtw.com, at man har en aktiv eftersøgning af kvinden i gang i Georgetown nær Myrtle Beach, men vil ikke oplyse hvilke spor, der har ført dem til stedet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Opsigtsvækkende vidneudsagn i retten:...
bt.dk
Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
AaB-formand om chok-fyring: Sådan...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx