Af Simon Boas - 30/11-17 07:20

Mysteriet, ingen kan forklare: Pludselig dukkede en ukendt mand op på skærmen i bedste sendetidMysteriet, ingen kan forklare: Pludselig dukkede en ukendt mand op på skærmen i bedste sendetid

Selvom det er mere end 30 år siden, at to amerikanske tv-stationer blev hacket midt i bedste sendetid, så er mysteriet endnu ikke blevet opklaret.

storybild

Det var søndag den 22. november 1987 kort efter klokken 21 lokal tid, at tv-skærmene i den amerikanske by Chicago pludselig gik i sort. Afbrydelsen skete midt i 21-nyhederne, og en lyd, der mest af alt mindede om en motorsav, som skar igennem metal, trængte gennem de mange tv-skærmes højtalere.

Det skriver news.com.au.

Umiddelbart efter dukkede en person op på skærmen. Han var klædt som tv-figuren Max Headroom, der var populær i USA tilbage i 80'erne, og i ganske få sekunder svingede personen frem og tilbage uden at sige noget.

Skærmen blev sort igen, og 21-nyhederne vendte igen tilbage på skærmen - med en noget forvirret vært.

»Undrer du dig over, hvad der skete? Det gør jeg også,« lød det var tv-værten Dan Roan.

Men her sluttede det ikke.

For to timer senere, midt under et afsnit af serien Dr. Who, dukkede den Max Headroom-klædte person frem på skærmen igen. Denne gang med lyd. For alt imens personen svingede rundt på skærmen, kunne man svagt høre ham mumle en masse, indtil vedkommende til sidst fik smæk med en pisk. Umiddelbart efter kom tv-signalet igen.

De mystiske afbrydelser har siden været et mysterium, og i dag vides det stadig ikke, hvem eller hvad der forårsagede afbrydelsen.

»Mit gæt er, at det var nogle it-nørder, der fik det til at ske og derefter gik under jorden, så hurtigt de kunne,« har tv-værten Dan Roan udtalt ifølge news.com.au.

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMIs meteorolog har en nedslående...
bt.dk
Tjener tilbød Jes Dorph en fadøl: Jeg...
bt.dk
Ziegler om forhandlinger: Jeg er...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx