Obamas halvbror chokerer: Jeg vil stemme på TrumpObamas halvbror chokerer: Jeg vil stemme på Trump

Donald Trump får støtte fra uventet hold. Barack Obamas egen halvbror har nemlig tænkt sig at stemme på den republikanske præsidentkandidat ved det kommende valg.

Bildstrecke im Grossformat »

Selvom man er i familie med hinanden, er det ikke nødvendigvis lig med, at man har den samme politiske overbevisning.

Det har USA's præsident Barack Obama for nylig måttet sande, efter at det er kommet frem, at hans halvbror Malik Obama har tænkt sig at stemme på Donald Trump til det kommende præsidentvalg.

Det skriver New York Post.

Obama lover støtte til Tyskland efter München-skyderi
Obama lover støtte til Tyskland efter München-skyderi

58-årige Malik Obama, der er revisor og bor Kenya, planlægger således at rejse hele vejen til USA til præsidentvalget i november og sætte sit kryds ved republikanernes præsidentkandidat Donald Trump i stedet for demokraternes Hillary Clinton.

halvbroderen har tidligere arbejdet i flere år som revisor i staten Maryland, hvor han stadig er stemmeberettiget. Han fortæller, at det er især Trumps valgslogan 'Make America Great Again', der tiltaler ham.

- Jeg kan godt lide Donald Trump, fordi han taler fra hjertet. 'Make America Great Again er et godt slogan. Jeg vil gerne møde ham, siger han til New York Post.

Taleskriver vil sige op efter kopikritik af Trumps kone
Taleskriver vil sige op efter kopikritik af Trumps kone

Halvbroderen har tidligere stemt på demokraterne. Han fortæller, at han har valgt at stemme på Trump, fordi han er dybt skuffet over flere af de beslutninger, der er blevet truffet under hans brors administration.

Dråben, der fik bægeret til at flyde over for Malik Obama var ifølge New York Post, da FBI's chef James Comey for nylig anbefalede, at Hillary Clinton ikke skulle retsforfølges i den meget omtalte sag om hendes - ifølge FBI - skødesløse omgang med tusindvis af fortrolige e-mails som udenrigsminister.

Donald Trump: USA kan trække sig ud af WTO
Donald Trump: USA kan trække sig ud af WTO

- Hun burde have vidst bedre som vogter af klassificerede oplysninger, siger Malik Obama, der desuden er stærkt utilfreds med, at USA - under Barack Obamas ledelse - var med til at få fjernet Libyens tidligere diktator Muammar Gaddafi.

- Jeg føler ikke, at det forbedrede tilstanden i Libyen, da man væltede Gaddafi. Min bror og udenrigsministeren skuffede mig i den forbindelse, udtaler Malik Obama, som beskriver den nu afdøde diktator, som en af hans bedste venner.

Ekspert vil ikke længere afskrive Trump som præsident
Ekspert vil ikke længere afskrive Trump som præsident

Obamas halvbror, der har flere koner, siger desuden til New York Post, at han føler sig som en republikaner, fordi de ikke går ind for homoægteskaber.

Barack Obama og Malik Obama har samme far, men ikke samme mor. De to brødre mødte hinanden for første gang tilbage i 1985. Syv år senere var Malik Obama - forlover - for den kommende præsident, da han blev gift med Michelle Obama.

LÆS OGSÅ: Cruz afviser at omfavne Trump og buhes af scenen på konvent

LÆS OGSÅ: Bedøm selv: Her er de to taler fra fru Obama og fru Trump

LÆS OGSÅ: Ekspert: Mail-sag vil forfølge Clinton indtil valget

LÆS OGSÅ: Clinton slipper endegyldigt for retsforfølgelse i e-mail-sag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx