Af - 01/08-14 16:38

Unge strandgæster hånede 33-årig mor for hendes strækmærkerUnge strandgæster hånede 33-årig mor for hendes strækmærker

En ung mor fra Canada blev hånet af tre unge ved stranden, og episode bliver nu læst over hele verden.

storybild

Tidligere på sommeren blev Anne-Marie Carlsen chikaneret ved Husodde strand ved Horsens af nogle unge strandgæster, fordi hun har strækmærker, og nu har en lignende episode fundet sted i Canada.

Onsdag lagde en kvinde ved navn 'Tannis' et billede på Facebook af sig selv i bikini, og fotoet var ledsaget af en tekst, hvor hun beskrev, hvordan tre unge strandgæster tidligere på dagen havde hånet hende på Alberta Beach, som ligger tæt på byen Edmonton.

- Jeg er ked af, hvis I synes, mit første forsøg på at solbade i offentligheden i 13 år, var ulækkert. Jeg er ked af, at min mave ikke er flad og stram. Jeg er ked af, at min mave er dækket af strækmærker, skriver Tannis i indlægget.

Anne-Marie mobbet af strandgæster, fordi hun er mor: - De var respektløse
Anne-Marie mobbet af strandgæster, fordi hun er mor: - De var respektløse

- Jeg er IKKE ked af, at min krop har båret, beskyttet og født fem fantastiske, sunde, intelligente og vidunderlige mennesker. Jeg beklager, hvis mine 33 år og 57 kilo fornærmede jer så meget, at I følte behov for at pege og grine, fortæller Tannis.

- Tak for at ødelægge min dag. Det er folk som jer, der gør verden til et grimt og hadefuldt sted. Jeg har ondt af de kvinder, som en dag skal bære jeres børn, og jeg håber, at I en dag indser, at strækmærker er noget, man er stolt af.

Billedet og teksten er også beskrevet på en lokal radiostations Facebook-side, og herfra er historien delt mere end 200.000 gange.

Facebook-opslaget fra Tannis - her viderebragt af radiostationen Hot 107 Edmonton.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Mor trodser eksperternes klare...
bt.dk
Louis kan ikke li' at få våde hænder...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx