Af - 12/02-14 12:29

Anklage: Lærerinde gav elev blowjob og sendte nøgenbillederAnklage: Lærerinde gav elev blowjob og sendte nøgenbilleder

En amerikansk lærerinde har angiveligt haft seksuel kontakt med flere elever – og efterfølgende sagt undskyld til en af drengenes kæreste.

storybild

24-årige Meredith Powell beskrives ifølge en lokal avis af sin forsvarer som 'skræmt, meget ung, forvirret'. Hun har ingen kriminel forhistorie. (Billede: Polfoto/AP/The News Tribune)

Kys, kærtegn og et blowjob i et aflåst klasseværelse.

Det er blandt anklagerne mod den 24-årige matematiklærer Meredith Powell, der angiveligt har opført sig upassende over for tre elever i alderen 15-17.

Eks-cheerleader dømt for at ville give dreng oralsex
Eks-cheerleader dømt for at ville give dreng oralsex

Fredag erklærede hun sig dog ikke skyldig i at have haft sex med en mindreårig og i at have kommunikeret med mindreårige med amoralske formål, skriver The News Tribune.

Den amoralske kommunikation skulle have bestået i at den unge lærer angiveligt har sendt nøgenbilleder af sig selv til en af sine elever via den populære app Snapchat.

»Oralsex? Det er da ikke utroskab...«
»Oralsex? Det er da ikke utroskab...«

Men over for to andre er hun gået videre end et billede af sig selv i badet og sms'er om at drengen var 'hot'. Dem har hun nemlig begge kysset og kærtegnet i sit klasseværelse, mens det var låst af, beretter flere medier på baggrund af lækkede retsdokumenter – og den ene elev gav hun angiveligt endda oralsex i klasseværelset.

Meredith Powell har tilsyneladende godt været klar over, at hun var gået over grænsen. I hvert fald sendte hun ifølge The Seattle Times en undskyldning for sin 'promiskuøse' adfærd til en af de tre drenges kæreste.

64-årig skyldig: Havde sex med 10-årig plejebarn
64-årig skyldig: Havde sex med 10-årig plejebarn

Episoderne skulle være fundet sted i januar på Lincoln High School i byen Tacoma. Den ligger syd for Seattle i delstaten Washington på den amerikanske vestkyst.

Meredith Powell skal ifølge de lokale medier for retten 24. april. Indtil da er hun løsladt i sin mors varetægt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx