Af - 20/04-16 06:23; Opdateret: 20/04-16 15:21

Fik et nyt ansigt for fem år siden - se hans vilde forvandlingFik et nyt ansigt for fem år siden - se hans vilde forvandling

Mitchell Hunters ansigt blev komplet vansiret for fem år siden. I dag ser han HELT anderledes ud.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er nogen, der forandrer sig så meget med tiden, at de slet ikke ligner sig selv, når man ser fotos af dem som børn.

I amerikanske Mitchell Hunters tilfælde er der dog en meget god grund til, at det forholder sig sådan - han har nemlig en anden mands ansigt.

LÆS OGSÅ: Finske kirurger udfører ansigtstransplantation

I 2011 var han et af første mennesker i verden til at få foretaget en komplet ansigtstransplantation, efter at han havde været involveret i en alvorlig bilulykke, hvor han fik brændt sit ansigt til uigenkendelighed.

Mitchell Hunter var passager i en bil, der bragede ind i en elmast med høj fart. Han nåede at få skubbet en kvinde i sikkerhed, men så heldig var han ikke selv. Han blev ramt af ledningerne fra elmasten, der sendte 10.000 volt igennem ham i næsten fem minutter. Det kostede ham et ben og det meste af hans ansigt.

- Folk siger, jeg er heldig, at jeg ikke kan huske ulykken, for det ville sandsynligvis gøre meget ondt, fortæller den i dag 35-årige tidligere soldat til Wish TV.

LÆS OGSÅ: Vansiret brandmand får nyt ansigt af hjernedød

Han taler nu for første gang til offentligheden, siden historien om transplantationen kom i medierne i 2011. Han vil gerne vise dem, der støttede ham dengang, hvordan han ser ud i dag.

- Jeg føler mig lige så sund, som da jeg var 21, og jeg har det fantastisk, siger Mitchell Hunter, som i dag ser ganske normal ud i forhold til, at hans ansigt var totalt vansiret efter ulykken. Han har desuden fået en benprotese.

- Det er meget lettere at vise mig offentligt. Forestil dig, at du går ind i et rum og falder og alle straks lægger mærke til det - sådan havde jeg det, hver gang jeg gik ind i et rum på grund af mit ansigt, tilføjer han.

LÆS OGSÅ: Fik ansigtet vansiret: Denne makeup-guide handler IKKE om sminke

Mitchell Hunter har fået følelsessansen tilbage i sit ansigt, og han kan også gro skæg. Men episoden har forandret hans liv for evigt.

- Jeg ser tilbage på det som noget, der har gjort mig stærkere. Jeg mener - ja, jeg ville da gerne have mit ben og mit ansigt tilbage, men hvis det her ikke var sket, ville jeg ikke være den, jeg er i dag, fortæller han til Wish TV.

Du kan se indslaget med ham hos Wish TV, hvor der også er flere billeder af ham fra før transplantationen

LÆS OGSÅ: Vansiret offer: Derfor skal du ikke prøve at ligne Cara Delevingne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx