Af - 20/04-16 06:23; Opdateret: 20/04-16 15:21

Fik et nyt ansigt for fem år siden - se hans vilde forvandlingFik et nyt ansigt for fem år siden - se hans vilde forvandling

Mitchell Hunters ansigt blev komplet vansiret for fem år siden. I dag ser han HELT anderledes ud.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er nogen, der forandrer sig så meget med tiden, at de slet ikke ligner sig selv, når man ser fotos af dem som børn.

I amerikanske Mitchell Hunters tilfælde er der dog en meget god grund til, at det forholder sig sådan - han har nemlig en anden mands ansigt.

Finske kirurger udfører ansigtstransplantation
Finske kirurger udfører ansigtstransplantation

I 2011 var han et af første mennesker i verden til at få foretaget en komplet ansigtstransplantation, efter at han havde været involveret i en alvorlig bilulykke, hvor han fik brændt sit ansigt til uigenkendelighed.

Mitchell Hunter var passager i en bil, der bragede ind i en elmast med høj fart. Han nåede at få skubbet en kvinde i sikkerhed, men så heldig var han ikke selv. Han blev ramt af ledningerne fra elmasten, der sendte 10.000 volt igennem ham i næsten fem minutter. Det kostede ham et ben og det meste af hans ansigt.

- Folk siger, jeg er heldig, at jeg ikke kan huske ulykken, for det ville sandsynligvis gøre meget ondt, fortæller den i dag 35-årige tidligere soldat til Wish TV.

Vansiret brandmand får nyt ansigt af hjernedød
Vansiret brandmand får nyt ansigt af hjernedød

Han taler nu for første gang til offentligheden, siden historien om transplantationen kom i medierne i 2011. Han vil gerne vise dem, der støttede ham dengang, hvordan han ser ud i dag.

- Jeg føler mig lige så sund, som da jeg var 21, og jeg har det fantastisk, siger Mitchell Hunter, som i dag ser ganske normal ud i forhold til, at hans ansigt var totalt vansiret efter ulykken. Han har desuden fået en benprotese.

- Det er meget lettere at vise mig offentligt. Forestil dig, at du går ind i et rum og falder og alle straks lægger mærke til det - sådan havde jeg det, hver gang jeg gik ind i et rum på grund af mit ansigt, tilføjer han.

Fik ansigtet vansiret: Denne makeup-guide handler IKKE om sminke
Fik ansigtet vansiret: Denne makeup-guide handler IKKE om sminke

Mitchell Hunter har fået følelsessansen tilbage i sit ansigt, og han kan også gro skæg. Men episoden har forandret hans liv for evigt.

- Jeg ser tilbage på det som noget, der har gjort mig stærkere. Jeg mener - ja, jeg ville da gerne have mit ben og mit ansigt tilbage, men hvis det her ikke var sket, ville jeg ikke være den, jeg er i dag, fortæller han til Wish TV.

Du kan se indslaget med ham hos Wish TV, hvor der også er flere billeder af ham fra før transplantationen

Vansiret offer: Derfor skal du ikke prøve at ligne Cara Delevingne
Vansiret offer: Derfor skal du ikke prøve at ligne Cara Delevingne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx