Af - 03/06-16 20:08

13-årig udsat for brutalt overfald: Lå i koma i 12 dage og måtte genoplives to gange13-årig udsat for brutalt overfald: Lå i koma i 12 dage og måtte genoplives to gange

En britisk dreng kom i alvorlig livsfare efter et brutalt happy slapping-overfald.

storybild

Arkivfoto (Billede: Scanpix)

13-årige Tommy Allery fra England måtte kæmpe for sit liv, efter at han blev udsat for et voldsomt happy slapping-overfald.

Det skriver The Sun.

Grusom afsløring: Derfor var han ved sin komalagte kærestes side i 8 måneder
Grusom afsløring: Derfor var han ved sin komalagte kærestes side i 8 måneder

Det var en 14-årig dreng fra Tommys klasse, der begik overfaldet på deres fælles skole, mens fem af hans venner var til stede og filmede det hele.

Tommy blev slået to gange i baghovedet, inden gerningsmanden afsluttede med et sidste slag, som kunne have kostet den 13-årige skoleelev livet.

Mens overfaldet stod på, beholdt Tommy sine hænder i lommerne, indtil han kollapsede med en hjerneblødning tyve sekunder senere.

Derefter blev Tommy efterladt af drengene, men heldigvis så et vidne, hvad der skete, og der blev bestilt en ambulance.

Tommy blev efterfølgende indlagt, og der skulle flere livsnødvendige operationer til for at redde hans liv.


I løbet af de over to måneder, han tilbragte på børnehospitalet, lå han i koma i 12 dage og døde kortvarigt to gange efter en operation, inden han blev genoplivet - den ene gang i sin fars arme.

- Jeg sagde hans navn og råbte: 'Tommy, kan du høre mig? Klem min hånd, hvis du kan høre mig'. Men han kunne hverken tale eller bevæge sig. Han lå bare dér i mine arme. Det var forfærdeligt, siger Tommys far, John Allery, til The Sun.

Han slukkede for sin kones respirator: Så skete der et mirakel
Han slukkede for sin kones respirator: Så skete der et mirakel

I dag - flere måneder efter overfaldet - er Tommy stadig hårdt medtaget. Han går til fysioterapeut hver uge og har fået lavet en såkaldt anastomose, så der drænes væske fra hans hjerne og ud i resten af systemet.

Han har mistet sin korttidshukommelse, og der kan gå op til to år, før han får den igen. Derudover vil han aldrig nogensinde komme til at køre, flyve eller deltage i kontaktsport af nogen art.

Tommys mor, Clo Marques, er knust over, hvad der er sket med hendes søn.

- Jeg er virkelig ked af, hvad der er sket med min søn. Jeg får aldrig min Tommy tilbage. Jeg har fået denne nye Tommy, men han er ikke som den gamle. Jeg savner ham så meget, siger hun til The Sun og tilføjer:

- Han er f****d. Jeg er ked af, at jeg bliver nødt til at bande, men det er han virkelig. Han kan ikke engang huske, om han har haft en god dag, eller hvad han fik til morgenmad.

Sagen er stadig under efterforskning.

Caspers opslag starter shitstorm mod diskotek: Dørmand tæskede mig i koma
Caspers opslag starter shitstorm mod diskotek: Dørmand tæskede mig i koma

Sean blev stukket ned i byen: - Lad det lort blive derhjemme
Sean blev stukket ned i byen: - Lad det lort blive derhjemme

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx