Af - 20/10-15 18:03

Galleri: Byråd kæmper imod hyleskægt oprør mod deres politikGalleri: Byråd kæmper imod hyleskægt oprør mod deres politik

Nogle har sat en række virkeligt underholdende skilte op på bænkene i byen Chester.

Bildstrecke im Grossformat »

Vittige sjæle protesterer imod britisk byråds forslag om striksere regler i det offentlige rum

En række parkbænke er blevet ramt af en lurendrejer i Chester i Storbritannien. Den morsomme mand har opsat en række skilte, der på sjoveste vis fortæller, hvilke regler, der i virkeligheden gælder for bænkene.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/11940226/chester-council-plaques-park-benches-public-space-protection-order.html?utm_campaign=Echobox&utm_medium=Social&utm_source=Facebook

De små mindeplader ligner ved første øjekast den slags, der ellers er kendt for at hædre en stor lokal personlighed, eller den velhaver, der har sponseret stedet, hvor man kan hvile benene.

GALLERI: 15 Tinder-profiler der går helt galt
GALLERI: 15 Tinder-profiler der går helt galt

Men nu har ukendte gerningsmænd sat en række alternative metalplader op, der er en stille, men underholdende, protest imod byrådets plan om at gennemføre en strengere ordensbekendtgørelse. De nye regler skal komme såkaldt 'asocial opførsel' til livs.

Den uacceptable opførsel, som de nye regler skal komme til livs, tæller for eksempel druk, banderi, at efterlade hundelorte, tiggeri, offentlig sex og at sove på bænkene.

TV: 29 spørgsmål der vil gøre din første date voldsomt akavet
TV: 29 spørgsmål der vil gøre din første date voldsomt akavet

Denne bænk er dedikeret til de mænd, der mistede deres livsgnist, mens de fulgte rundt i hælene på deres partnere, der købte sko i Chester, står der for eksempel på en af de morsomme mindeplader.

Se flere eksempler i toppen af artiklen.


Tusindvis af byens indbyggere har protesteret imod de nye regler for, hvordan man skal indføre sig. Lokalpolitikerne har dog blot svaret igen ved at pille de sjove metalplader ned, selv om de lokale syntes, at de var underholdende.

LÆS OGSÅ: Penis-gate: Justin Biebers far klar med årets mest akavede tweet

LÆS OGSÅ: TV: To danske teenagepiger tjener formue på at flette fletninger

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

S-profil kan være færdig i dansk politik
bt.dk
Udbetaler millioner i gyldne...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx