Af - 12/10-16 22:41

Midt i uhyggelige klovne-angreb: Nu kommer der hjælp fra uventet kantMidt i uhyggelige klovne-angreb: Nu kommer der hjælp fra uventet kant

Den engelske by Whitehaven var også ramt af uhyggelige klovne. Men så tog lokale superhelte fat om problemet.

Bildstrecke im Grossformat »

Flere engelske byer har på det seneste været ramt af uhyggelige klovne, der render rundt om natten og skræmmer livet af de stakkels beboere. Det har spredt sig fra by til by, men nu tager en mørk, velkendt skikkelse sagen i egen hånd i den engelske by Whitehaven.

McDonald's sender klovn hjem
McDonald's sender klovn hjem

Her er en person i et Batman-kostume begyndt at rende rundt om natten for at ordne de uhyggelige klovne, så børn igen kan færdes trygt udenfor.

Det skriver Metro.

Klam klovn lagde sig på lur i skov: Nu er han anholdt og afsløret
Klam klovn lagde sig på lur i skov: Nu er han anholdt og afsløret

Det er eftersigende gruppen 'Cumbria Superheroes', der har sluppet Batman løs, så børn igen kan færdes trygt. De havde ifølge BBC Cumbria set mange børn blive skræmt og besluttede derfor at gøre noget ved det.

Og lige Batman har jo som bekendt en god historik for at bekæmpe onde klovne. BBC Cumbria bringer også en Facebook-besked, der angiveligt er fra et barn fra omegnen.

Mystisk klovn spreder natteskræk i amerikansk by
Mystisk klovn spreder natteskræk i amerikansk by

'Jeg har været bange for klovnesituationen (skolen fortalte os i går). Jeg så på min mors Facebook, at I fangede klovnen. Det betyder, at jeg kan gå i skole igen uden at være bang, så tak for hjælpen', har et barn angiveligt skrevet i hvad, der må kandidere til verdens sødeste Facebook-besked.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx