Af - 12/09-16 16:58

Ny turistattraktion: Kan du se, hvorfor denne sten er et hit?Ny turistattraktion: Kan du se, hvorfor denne sten er et hit?

En opdagelse af en stenformation i Norge har fået smilene frem hos vores naboer mod nord.

Bildstrecke im Grossformat »

En to meter høj, naturligt skabt ‘stenskulptur’ er det helt store samtaleemne i Norge i dag.

Opdagelsen af stenene er gjort af den 34-årig jæger Yngve Svendsen, der havde sit kamera med, da han så den nu så berømte formation i det nordligste Norge.

Billedet, han bare måtte tage, bliver nu bragt på stribe i de norske medier, som hygger sig over det komiske foto, og fotografen bag er overbevist om, at hans billede vil lokke turister til den ellers så afsides del af landet, siger han eksempelvis til Nettavisen.

Turist falder i afgrunden fra Troldetungen
Turist falder i afgrunden fra Troldetungen

I Norge er der gået sport i at tage spektakulære billeder fra den såkaldte Troldetunge - et klippefremspring med en utrolig udsigt.

For at blive i jargonen har Yngve Svendsen døbt den nyopdagede klippe ‘Troldetissemanden,’ i håb om, at nogle af de titusinde besøgende, der tager selfies på ‘Troldetungen’ også vil komme til den forstenede fallos.

Det fortæller han til norske TV2.

Det kan dog blive vanskeligt for alvor at lokke turister til den stive forstening, erkender Yngve Svendsen. Over for lokalmediet iFinnmark fortæller han, at troldens kønsorgan ligger så øde, at der er en times vandring fra nærmeste vej. Og den er ikke synlig fra alle vinkler.

Guide om Kristis styrt i afgrunden: - Vi har bare ventet på at det ville ske
Guide om Kristis styrt i afgrunden: - Vi har bare ventet på at det ville ske

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx