Af - 21/11-15 09:50

Selvmordsbombe i Paris: Ung kvinde spængte ikke sig selv i luftenSelvmordsbombe i Paris: Ung kvinde spængte ikke sig selv i luften

Hun blev kendt som Europas første kvindelige selvmordsbomber, men kilder siger nu, at den unge kvinde ikke dræbte sig selv.

storybild

Den 26-årige kvinde Hasna Ait Boulahcen blev i den forgangne uge kendt som Europas første kvindelige selvmordsbomber, da hun skulle have detoneret en bombevest under en politiaktion i den franske bydel Saint Denis onsdag morgen.

Men nu arbejder det franske politi ud fra en anden teori, skriver Daily Mail.

Kæde-besked spreder terrorrygte om København
Kæde-besked spreder terrorrygte om København

En kilde i det franske politi skulle angiveligt have fortalt den engelske avis, at politiet nu i stedet tror, den unge kvinde blev dræbt, fordi et uidentificeret tredje medlem af terrorcellen skulle have detoneret en selvmordsvest ved siden af hende, da højt bevæbnede styrker stormede bygningen.

Flere end 100 soldater og betjente trængte ind i lejligheden, hvor Hasna Ait Boulahcens fætter Abdelhamid Abaaoud, der også var kendt som hjernen bag terrorangrebet i Paris, gemte sig sammen med flere andre.

Fransk minister: EU skal organisere sig bedre mod terror
Fransk minister: EU skal organisere sig bedre mod terror

Kort før bomben sprængte, råbte Hasna Ait Boulahcen angiveligt ’Hjælp mig, hjælp mig’. Det troede politiet efterfølgende var for at lokke dem i en fælde, men det kan nu vise sig at være et reelt råb om hjælp fra den unge kvinde.

Politiet bad efterfølgende kvinden om at identificere sig selv og vise ansigtet frem. Hun holdt hænderne op, men politiet fik af ukendte grunde ikke Hasna Ait Boulahcens ansigt at se, før bomben eksploderede.

Eagles of Death Metal skriver åbent brev efter Paris-terror: - Vi stopper med at spille
Eagles of Death Metal skriver åbent brev efter Paris-terror: - Vi stopper med at spille

Udover Hasna Ait Boulahcen og Abelhamid Abaaoud døde en tredje person, som det ikke er lykkedes politiet at identificere endnu. Og det var angiveligt den tredje person, der udløste bomben.

I den seneste uge har flere undret sig over, hvordan den unge kvinde, der af venner og familie var kendt som en festglad pige, var blevet radikaliseret så hurtigt. Men nu ser det ud til, at den unge kvinde måske alligevel ikke var radikaliseret.

LÆS OGSÅ: Hunden Diesel blev dræbt af terrorist: Sådan hylder politiet hunden

LÆS OGSÅ: TV: Rørende - Her er den lille dreng, der giver Frankrig håbet tilbage

LÆS OGSÅ: Belgien hæver terroralarm i hele landet efter Paris-angreb

LÆS OGSÅ: Frankrig ser stort på EU's budgetkrav efter Paris-angreb

LÆS OGSÅ: Stort fremmøde til mindehøjtidelighed: - I aften er vi alle franskmænd

LÆS OGSÅ: Tyskland anholder mand mistænkt for kendskab til angreb

LÆS OGSÅ: To anholdte i Bruxelles er blevet sigtet for terror

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx