Af - 22/03-17 06:26

TV: Var fanget i rygende bil - så kom mand med bat til undsætningTV: Var fanget i rygende bil - så kom mand med bat til undsætning

På en amerikansk motorvej kørte en Jeep galt, hvilket ledte til, at bilen fyldtes med røg. Pludselig tilbød en mand sin hjælp med et uventet redskab.

En mand med et baseballbat brugte sportsudstyret på noget utraditionel vis, da han blev vidne til et alvorligt biluheld, hvor føreren var indespærret i bilen. Nu hyldes han som en helt, skriver Yahoo.

LÆS OGSÅ: TV: Forsøgte at redde sjælden tiger - slog den ihjel med gravko

Hændelsen, der skete i den amerikanske stat Florida, blev fanget på kamera af Adam Turetskys mobiltelefon. Ifølge kameramanden besvimede føreren af bilen og kørte ind i siderabatten, hvilket fik hans bil til at udvikle kraftig røg.

- Han havde stadig foden på speederen, så bilen blev ved med at blive skubbet, sagde Adam Turetsky.

LÆS OGSÅ: Kæmpetræ vælter ned over badende ved vandfald og dræber 20

I videoen ses adskillige bilister stoppe for at hjælpe, men når de nærmer sig Jeepen, spinner hjulene og bilen kører frem, mens røg- og varmeudviklingen gør det svært for dem at komme til undsætning.

LÆS OGSÅ: Brand i Randers koster 58-årig mand livet

Ud af det blå og på bedste amerikanske vis dukker en helt op. Han åbner bagagerummet på sin bil, trækker et baseballbat frem og begynder at smadre vinduerne.

- Jeg vidste, at jeg løb en risiko, men jeg gjorde, hvad jeg måtte gøre, sagde Glenn Gregory, som tilføjer, at han er taknemmelig for, at han havde sit bat med sig.

LÆS OGSÅ: Gammel biograf i Nakskov brænder ned til jorden

Efter Glenns indsats var vidnerne i stand til at åbne døren, slukke motoren og hive føreren ud af den tilrøgede bil.

LÆS OGSÅ: Hav sex udklædt som en panda og red truede dyr

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx